Ganni præsenterer AW12

Ganni havde i samarbejde med 9PR inviteret til præsentation af AW12 kollektionen i deres butik i St. Regnegade 12, Kbh KGanni og 9PR forbereder inden gæsterne kommerGannis marketing og PR manager Pian Leung arrangerer goodybagsGannis visuelle merchindiser Martin BjerreKatrine Green & Ditte Reffstrup er designerduoen bag GanniMed bobler i glassene kan kollektionen AW12 præsenteres. Ditte og Katrine fortæller om hvordan de har ladet sig inspirere af 90'ernes succes tv-serie Twin PeaksMartin sammen med Emilie fra CoverLine Hindsgaul fra Alt for damerne sammen med Thora Valdimarsdóttir fra Costume Dittes helt fantastiske glimmer skoGannis salgschef Nina sørgede for at alle fik deres favorit style med hjemMie Juel fra ElleGertrud Bønnelykke fra EurowomanNina & Line siger tak for et hyggeligt arrangement!

WHIITE SHOW SS13

Modeugen er skudt i gang og onsdag d. 8 august kl. 15.30 var Københavns fashionistaer samlet ude hos Whiite på Østerbro for at se designerens bud på SS13 looket.Ved ankomsten blev man mødt af at fint bord, hvor forfriskninger blev serveret… mmm.. MUMS!

Hurtig blev der fyldt og der var god tid til at modebranchens creme de la creme kunne mingle og catche up…Palle fra Alt For Damerne nyder en lille én før showet bliver skudt igang...Skønne Birger er klar til kamp...De smukke piger fra Woman, Charlotte Sandgren og Clara...Stylisterne Sofia Astby og Marianne Chloe giver et smil til kameraet mens de nyder deres pinke drink...Så starter showet…  READY – SET – GO!!!La finale...Designeren, Frederikke Hviid modtager et meget velfortjent klapsalve!!...Arman fra Whiite smiler efter et vellykket show... "KLAP DIG SELV PÅ SKULDEREN, ARMAN... GODT GÅET!!"Whiites SS13 kollektion havde et meget feminint og ladylike  ”feel” med klare lyse farver som blev brudt af de rå omgivelser i Whiites egen garage.9PR glæder sig til at få fingrene i kollektionen, der jo først vil være til rådighed næste sommer! Tålmodighed, tålmodighed, tålmodighed….Dont forget the goodiebaaaaaaaaag;)........9PR ønsker alle derude god modeuge!

Stella Nova butik i Illum

Onsdag d. 1 auguast slog Stella Nova dørene op til deres første butik i København. Butikken er at finde på 2. sal i Illum.Trine Skoller(tv) designeren bag Stella Nova.Søren Nielsen - Salgschef hos Stella Nova hælder Bailey op til de tørstige gæster ....Skønne Tina snupper en pibe sammen med Frederikke fra Fredes Blog;)Eftermiddagen bød på søde sager, skøn kollektion og blomster til Stella Nova.Smukke piger fra ELLE.Ann Lind sammen med Ida Suhr og Eva Kruse fra Danish Fashion Institute.9PRs showroommanager Anne.Stylist Charli sammen med Ann Lind.Bloggertrio bestående af Marie fra ModeMedMere, Simone fra FashionManifest og Emilie fra DelanceFashion.Bloggerne Ditte og Merethe fra henholdsvis VelvetSnow og CityBird.Gode beats fra Slick Fandango - Danny & Andreas. 

Costumes 10 års fødselsdag

Igår var vi til Costumes 10 års fødselsdag på Designmuseum Danmark. Endnu engang stort tillykke!Vejret var jo helt fantastisk og det passede os helt fint at stå ude i den smukke have med et glas kolde bobler og godt selskab :-)Nyd den forlængede weekend!ImageMicha, som står bag Black Secret (selvfølgelig iført Black Secret - bortset fra bukserne) og MiaImageVores egen Line, moderedaktør for Børsen Maria og assisterende moderedaktør PilyImageRune, Karin og skønne Sofia AstbyImageSzhirleyImageKaren og en meget glad Anne i baggrunden (beklager kvaliteten af billedet..)ImageNina og KarenImageAnneImageMasser af mennesker og god stemningImageLidt senere på aftenen.. Søren fra Stella Nova har lige fortalt en lettere upassende historie

In:In:In - modebranchen samles på Designmuseum Danmark

Fredag eftermiddag afholdt 9PR og Dansk mode og tekstil det første af mange In:In:In events på Designmuseum Danmark. Eventene er et samarbejde mellem Dansk Mode og Textil og 9PR. Kodeordene er vidensdeling i modebranchen. Jo mere vi kan lære, jo bedre et arbejde kan vi gøre! To foredragsholdere sørgede i fredags for at vores kære publikum blev informeret om hhv. brugen af sociale medier i modebranchen og fremtidens trends! Se billederne her..Fuldt hus i det smukke lokale hos Designmuseum DanmarkAnne, showroommanager hos 9PRAs Øland, kreativ direktør for Dansk mode og textil, og Kim Plesner, foredragsholder fra marketingsbureauet, Vertic. Kim fortæller om do's and dont's i sociale medierDu troede at du kendte til alle sociale medier? Tro om igen, for her er de allesammen!Publikum skriver ned. Micha, designer for Black Secret, med notesblokMelissa fra trendbureauet, Peclers Paris, holdt et inspirerende foredrag om fremtidens trends. Peclers er kendt for deres helt fantastiske trendbøger, der indeholder spåen om den kommende mode indenfor farver, teksturer, inspiration og mode. Melissas slides bestod af collager, der hver især skildrer trends, som ifølge Peclers vil forme fremtidens æstetik. Læs mere om det spændende bureau herMelissa giver os viden om den kommende trend, Fragilité DurableTrendcollage fra Peclers hjemmesidehttp://creativity-online.com/video/player.swfIfølge Peclers afspejler denne ad for Air France hvordan vi bevæger os i fremtiden.. Danseren og koreograften er selveste Benjamin Millepied (Mr. Nathalie Portman)Marissa fortalte hvordan kunstneren Björk med sit nye albumcover giver et billede på trenden, Synergi. Her er der tale om synergien melllem hendes musik og coverets grafiske udtryk. Måske med lidt hjælp fra hendes mand, Matthew Barney?Skoene på kvinden der ved alt om fremtidens trends! Sangerinden, Karen, gav et nummer til øl og buffet efter foredragene. Ifølge os den bedste kvindelige live-stemme i DK! Stylist, Mette Krogsgaard, står i kø til buffeten, leveret fra Magstræde 16HUSK at deltage til 9PR og Dansk mode og textils næste event. Fuld af godt humør, masser af viden og et hav af Kronenbourg, Somersby og Vitamin Well!So long!

Modebranchen samles hos Sand

I tirsdags samledes modebranchen til presseevent hos det store, danske modehus, Sand. Aftenen var natuligvis intet mindre end eksklusiv og herudover fuld af en masse glade og stilfulde mennesker, der var klar til at give den gas! Vi startede alle på Sands hovedkontor med lækker champagne samt et hurtigt kig til AW12 kollektionen. Efterfølgende var der lækker middag på Restaurant Geist... Damn good food!Se med her:Stilfuld luksus. Gertrud Bønnelykke har fundet sine favorit itemsGertud Bønnelykke og Cecilie Christiansen, Chefredaktør for Elle og Anne Lose Chefredaktør for EurowomanThora fra Costume og Camilla fra EuromanGertrud Bønnelykke (Eurowoman), Maiken Winther (Costume), Christian Hansen og Line Hindsgaul (Alt for damerne)Rikke Christensen, Moderedaktør for Eurowoman sammen med Chefredaktør for Costume, Rikke Agnete DamDe søde piger fra IN, Anne Absalonsen og Kathrine HoueAnne all time favoriteOg så lige den styles Kathrine ikke kan leve forudenLækre farver i efterårskollektionenMaria Kentorp fra Børsen og Tina fra SandMie Juel (Moderedaktør fra Elle) og Marie SandHilsen 9PR!

9PR er tilbage!

Efter en dejlig juleferie er vi igen tilbage hos 9PR. Vi starter hårdt ud med en super travlt januar måned, som står på en masse events og ikke mindst en masse forberedelser til Gestuz modeshow i modeugen (som i øvrigt bliver fredag d. 3 kl. 14). 

D. 21 afholdte 9PR model casting, hvor udvælgelsen primært gik på potentielle modeller, som var i stand til at udtrykke en skarp attitude, en masse rawness og derudover også med unik personlighed.

Vi er nu i fuld gang med at planlægge alt fra opsætning af scene til styling, hvilket gør at vi, som sagt, har super travlt, men samtidig oplever en masse spændende og sjove ting hver dag.

Et lille udpluk af de mange smukke modeller, som mødte op til casting hos 9PR.

I morgen afholder 9PR blogger event for vores nye mærke Stella Nova, og vi glæder os ovenud meget til at vise deres skønne og yndige styles frem, og håber da også søde bloggere synes ligeså godt om det som vi gør.

Vi håber at i har lyst til at følge lidt med i hvad der kommer til at ske hos 9PR i løbet af denne travle tid, det bliver helt sikkert hektisk og udfordrende og vi glæder os til at dele det med jer.

God dag fra 9PR og godt nytår selvfølgelig :0)

 

2011 - året der gik

Nu er året ved at lakke mod ende, og juleferien nærmer sig med hastige skridt. I den anledning vil vi i dette indlæg, kigge tilbage på alle de ting der er sket hos os, i løbet af 2011.

Året startede ud med en flytning fra de gamle lokaler i Kronprinsengade, til de nuværende på Amagertorv. Det betød samtidig et farvel til Notabene, men et kærkomment velkommen, til mere plads.

Knap færdige med flytningen, afholdte 9PR og Benedikte Utzon et presseshow, hvor den nye kollektion blev undersøgt ned til mindste detalje.

Dernæst skulle der afholdes et åbningsarrangement i Tivoli, da Troldekugler i april åbnede deres første flagshipstore.

Efter en forholdsvis rolig sommer, var programmet fyldt til randen. August bød først på en SS12 kollektionsvisning fra SAND. Et par hyggelige timer med SS12 kollektionen der i øjeblikket hænger her på showroomet. Dernæst fulgte fejringen af Fransi's 75-års fødselsdag. Camilla Stærk fremviste, i samarbejde med 9PR, sin fashion film Vanitas for første gang den 19. august – en film der stadig er et kig værd, hvis du ikke har set den endnu.

August var dog endnu ikke forbi, da Fiveunits i samarbejde med 9PR, inviterede på en bloggerevent, hvor deres nyeste jeans blev vist, vendt og drejet.

September startede ud med en forrygende event i anledningen af Lanvins åbning i Birger Christensen butikken på strøget. Stemning ala Paris og et smugkig på Lanvins AW11 kollektion, resulterede i en helt speciel aften. Dernæst lancerede Kenny Aleksandr sit nye produkt Amust. Der blev afholdt en presseevent, hvor man kunne få et nærmere kig på de flotte neglelak.

Som følge af oversvømmelsen i København, var ASH nødt til at lukke butikken i en periode. Genåbningen blev dog fejret med en bloggerevent, der bød på gulddamer, cheeseburgers og musik i solen.

Oktober stod i pressedagenes tegn. Både før, under og efter de faktiske pressedage. Op til dagene, gik tiden med alle de forberedelser der er, når man skal have styr på de nye kollektioner, forberede showroomet til besøg af pressen og få det hele til at gå op i en højere enhed. Selve pressedagene var hyggelige, og gik smertefrit her hos 9PR, mens det efterfølgende arbejde også blev taget med et smil.

November bød 9PR på den første, men absolut ikke sidste, netværksfredagsbar, hvor der, som navnet leder tankerne hen på, var mulighed for at networke. Som aftenen skred frem, blev der dog danset lige så meget som der blev snakket.

December har ikke kun budt på julehygge på kontoret, da Cottonfield holdt et arrangement som følge af deres åbning af COTTONFIELDuniverse.com; en inspirationsbutik på Hyskenstræde.

Munthe plus simonsen afholdt ligeledes en bloggerevent i butikken på Grønnegade, hvor der var mulighed for at hygge og se nærmere på AW11 kollektionen.

Med det er 2011 ved at på hæld hos 9PR. Vi holder juleferie fra torsdag, og ser frem til et spændende 2012. Uden at gå videre i detaljer omkring det, starter 9PR samarbejde med Stella Nova, Neye og Julie Brandt i starten af det nye år. Der bliver afholdt et Gestuz-modeshow under modeugen og Berlins modeuge skal besøges. Alt dette skal I dog nok høre meget mere om til den tid.

Fra alle os på 9PR,

Glædelig jul.

munthe plus simonsen event

Hele 9PR var i går, den 13.12., til munthe plus simonsen event, sammen med en masse dejlige mennesker. Der blev i butikken på Grønnegade 10, som i øvrigt, hvis man endnu ikke har været forbi, absolut er et besøg værd, budt på champagne, snacks og mulighed for et nærmere kig på den flotte AW11 kollektion.Naja Munthe startede aftenen ud med, at fortælle lidt om butikken. Hun nåede blandt  andet rundt om indretningen, der absolut må siges at være inspirerende. Derudover fortalte hun lidt om den designmæssige udvikling munthe plus simonsen har gennemgået de senere år.Resten af aftenen blev på bedste vis brugt på at snakke, shoppe og tage billeder.

Netværksbar hos 9PR

I fredags afholdte 9PR sin første netværks/fredagsbar i egne lokaler. Formålet med denne var at folk i branchen kunne mødes i uformelle omgivelser til en hyggelig snak og et glas rosé eller to.Eftermiddagen og aftenen gik over al forventning og det virkede i hvert fald til at det ikke kun var os hos 9PR der havde en virkelig god og sjov aften. Eftermiddagen forløb sig stille og roligt og de mennesker der mødte op her kunne nyde lækre snacks fra 42Raw og lidt vin eller en Vitamin Well. Hen mod aftenen udviklede stemningen sig (måske grundet de lækre Sommersby og Kronenbourg) til lidt mere festlig med dans og flere drinks.Vi tror at billederne taler for sig selv:Som altid bød 9PR på de lækre Vitamin Well og snacks fra 42RawDAFI pigerne kiggede også forbi - hyggeligt!Pigerne fra Black Secret sammen med fyrene fra DGI byen. Så mange søde mennesker mødte op i løbet af eftermiddagen og aftenen. 9PR's Marc sørgede for Sommersby, Kronenbourg samt lækre drinks til gæsterneGod stemning!Og som aftenen gik...Blev det sjovere og sjovere!Aftenen var også melankolsk for 9PR da der skulle siges farvel til vores søde og dejlige showroom manager Sabina - vi savner dig allerede!Limbo time! Nina vandt overlegent, sejt! De seje som blev til det sidste.Mange tak til alle de søde og fantastiske mennesker som mødte op med godt humør og igen tusinde tak for de mange smukke blomster og den lækre chokolade i er så søde :0)

SS12 - En ny sæson er skudt i gang

Pressedagene forløb over alt forventning. De to dage har budt på intensiv snak om det enkelte mærke, samt afslappet stemning til vores åbent hus i fredags, der blandt andet bød på fredags vin. Se flere skønne billeder fra de to dage forneden.En ny sæson er i gang, og de første udlån er sendt ud. Det er atter hverdag hos 9PR, og vi glæder os til besøg på showroomet af stylister – både nye og gamle bekendtskaber.  Tak til alle der kom forbi for nogle fantastiske pressedage.Thora fra Costume kigger på Black SecretThora fra Costume kigger på Black SecretAss. Moderedaktør Anne Mønsted fra Costume med key item fra GanniModeredaktør Christian Hansen fra Alt For Damerne ser munthe plus simonsen igennemCharlotte Mielko kigger på FiveunitsEuromans nye Ass. Moderedaktør Camilla Høg kigger på CottonfieldModeredaktør Katrine Houe fra IN kigger på key items fra munthe plus simonsen Modeteamet fra Elle9PRs Nina Wiboltt i key item fra munthe plus simonsenModebazaar kigger på Sand kollektionen.munthe plus simonsenSkønne farver fra GanniAsh imponerer som altid med deres styles.Det nye mærke Black Secret introducerer deres anden kollektion, som bestemt lever op til forventningerne.Lidt mere kant fra Cashott i denne sæson. Vi er vilde med det.Smukke farver fra Billi Bi. Sidst set i Costume.9PRs Line Plesner-Jacobsen forklarer om 9PRs nye mærke, Gitte S0ee. Vinen er kommet på bordet og den gode stemning spreder sig.Mette Krogsgaard fra WoWstylingEmilie Delance fra Delance FashionGlade, nye praktikanter.

Pressedage hos 9PR

Som vist i tidligere indlæg, har 9PR super travlt med at afholde pressedage lige nu. I dag gælder det diverse freelancere og bloggere, og igen står dagen på snak, kaffe, lækre juices fra 42Raw, sushi fra Sushi Tarian i Gothersgade og ikke mindst  Vitamin Well.  De lækre juicer bestod af spinat, æble og basilikum, samt en med gulerod, æble og ingefær - og kan i høj grad anbefales!Dagen stod dog ikke kun på hygge og god mad, alle medier kom også op for at udvælge key items i SS12 kollektionerne.Hvid minimalisme fra Tiger of Sweden Eurowoman i færd med at vælge items fra munthe plus simonsen. Smukke sko for enhver smag. Rikke Charlotte ser skøn ud i Gestuz jakke. Maria Rye kiggede også forbi til en hyggelig snak Ganni indeholder både prikker og striber. Benedikte Utzon med masser af glimmer, dyreprint, læder og smukke pelse. Storm & Marie viser en del ruskind samt iøjenfaldende farver til sommeren, og deres altid obligatoriske print. Fiveunits kollektionen er igen super lækker med nye coatings i deres favorit styles.  To hårde dage er overstået og 9PR glæder sig til den nye SS12 sæson. Kig forbi showroomet på Amagertorv 33, 4.sal, 1160 København K en af dagene. Vi er her mandag til fredag fra 9-16.30. God weekend til alle fra team 9PR!            

Pre-pressedag med sved og maling på panden

Ugen hos 9PR har været travl og en smule hektisk da der skulle gøres klar til de to pressedage -  i dag for inviterede gæster og i morgen for alle interesserede.Alle SS12 kollektioner skulle pakkes ud, samtidig med at AW11 ikke helt kunne pakkes ned, hvilket medførte at 9PR’s showroom var en anelse rodet.Assistenterne i fuld gang med at registrere, pakke ned og op og sørge for at alle detaljer er på plads til torsdag og fredag.Foruden dette, har 9PR fået sat en væg op i entréen og som rigtige piger tog vi sagen i egen hånd. Dog var det alligevel skønt med en mandlig hånd til finpudsningen.Nu er vi snart igennem den første dag som har været super hyggelig og rigtig berigende. Vi glæder os til i morgen, hvor vi får besøg af endnu flere søde og sjove mennesker  - og ikke mindst høre hvad de synes om SS12 kollektionerne. 

Gestuz POD

Gestuz inviterede onsdag pressen indenfor til en kollektionsfremvisning i deres univers. Sammen med 9PRs førstedamer, Line og Nina, fremviste Sanne Sehested de smukke nye styles.Den nye kollektion får os alle sammen til at glemme, at der kun er kulde og mørke at se frem til de næste par måneder. Den er fyldt med lyse pastel farver, som minder om solbrun hud og lange, lyse sommernætter. Signatur styles og print har fået nye farver, og Gestuz lægger op til et forår fyldt med sjov og ballade.Senere i dag viser vi en lille forsmag på 9PRs eget showroom i dets kaotiske tilstand inden pressedagene i næste uge:) Assisterende moderedaktør Johanne Brostrøm fra Elle sammen modeassisten Kia NissenTeam Eurowoman kigger på et key itemCovers Emilie Guldbrandsen og Oliver Fussing sammen med Line fra 9PR og Sanne fra Gestuz

Tiger of Sweden POD

AW11 sæsonen går på hæld og det er tid til kollektionsskifte.  Foruden 9PRs pressedage holder nogle mærker kollektionsfremvisninger, hvor pressen bliver inviteret indenfor hos mærkernes egne showroom.Fredag d.  14. oktober mødte pressen op hos Tiger of Swedens headquarter i deres skønne Hellerup villa. Kollektionen holder mærkets minimalistiske linje med klassiske snit i bløde toner, som hvid, nude og grå. Yderligere tilbyder kollektionen tendenspræget print og de obligatoriske forårsstriber. Jeanskollektionen indeholder lidt mere rå styles, hvor kombinationen af denim og læder fremgår.Forneden kan du se et par snapshots fra den solskins smukke fredag, men kollektionen må du vente med at se til næste uge på 9PRs pressedag.Det traditionelle morgenbord @ Tiger of Sweden HQSidsel fra Tiger of Sweden viser kollektionen frem til Alt For Damernes moderedaktør Christian Hansen

Cottonfield - Gone Fishing

9PR var forbi Cottonfield for at udvælge styles til SS12 kollektionen. Kollektionen bærer præg af fornyelse og er et forfriskende supplement til deres stil.

Stilen er maritim og inspireret af havet, sømænd  og udendørsliv, og komplimenterer deres image af komfortabel, autentisk og aktiv livsstil rigtig fint. Kollektionen bærer tydeligt præg af et mere ungdommeligt look end tidligere set hos Cottonfield. For eksempel har de skåret kraftigt ned på deres brug af det ellers velkendte store logo og har skabt et mere stilfuldt, men farverigt look, hvor flere af havets symboler er gennemgående.

Cottonfield har indgået et samarbejde med manden bag Samsøe Samsøe, Klaus Samsøe. Klaus, som er gammel Cottonfield mand, er stor tilhænger af økologi og har designet en række t-shirt prints til forårskollektionen. Selvfølgelig alle i økologiske materialer.

Nina med en af Klaus Samsøes kreationer. Lækkert design og materiale!Massevis af knitwear til når du skal holde dig varm på havet :oJesper, Cottonfields elev, viser sit yndlings stykke frem.

Alt i alt en rigtig fin kollektion der bærer tydeligt præg af nyt pust og ungdommelighed samtidig med, at de formår at holde fast ved deres grundprincipper.

Den 13/10 bliver kollektionen vist frem for de vigtigste herremedier ved et morgenmads event på 9PRs showroom. 9PR glæder sig til at vise den frem og ikke mindst få besøg af en masse flotte mænd :)

Have a great catch!

"Toasting & Roasting" - Lanvin Event

Fashion Week Live kom forbi Lanvin eventen, hvor de skød en skøn video af alle de skålende gæster. Se videoen lige her.Selvom Rasmus Sandberg havde lidt at sige om stil, havde han kun roser til 9PRs førstedamer: Line Christiane Plesner-Jacobsen og Nina Sejr Wibolt"9PR, Line Plesner and Nina Sejr, hosting the event, definitely constituted an exception to the roast! The scene of the event was set for seduction – and the girls of 9PR definitely dressed and acted the part! CUDOS!"[vimeo http://www.vimeo.com/29860231 w=400&h=225]Lanvin launch in Denmark from Fashion Week Live on Vimeo.

ASH is back!

Efter lang tids rekontruktion er Ash butikken endelig genåbnet. 9PR og Ash inviterede bloggere til guldøl, cheeseburgere, musik og formidable priser på en skøn indian summer day.Under regnskyllet i starten af sommeren blev Ash butikken hårdt ramt af oversvømmelse og vandskader. Butikken var tvunget til at holde lukket i 3 måneder, men kan nu endelig vise de eksklusive AW11 styles frem.Der blev serveret cheeseburgere og guldøl for at understrege det rå image der kendetegner Ash. Ejer af den danske Ash butik, Martin Friis, forklarede at Ash er et mærke med mening, som ikke altid bare følger moden.Hos 9PR elsker vi dog også de mindre rå styles fra Ash, som den klassiske stilet Eloise og den nye herresko i AW11 kollektionen.Gulddamer og cheesebugereMusik i solenItaliensk design når det er bedstMikkel fra White Issue og FSWJWC bloggen

Passion for Jeans

Onsdag eftermiddag inviterede 9PR Københavns bloggere til en event hos Loftet på Strøget. Anledningen var deres nye kampagne om at redde verden – et par jeans af gangen. Som altid, bliver gode kampagner bedst formidlet over et glas bobler.Butler-Loftet har forhandlet jeans i 40 år i deres nu 18 butikker i Danmark, og derfor skulle omdrejningspunktet i deres nye kampagne også være jeans.  Indtil uge 42 kan man donere sine gamle jeans i en af butikkerne. Alle jeans bliver sendt til Røde Kors og går til at hjælpe verdens fattige. Ikke nok med, at dine jeans kan gøre en forskel, så bliver du oven i købet også belønnet med en rabat på 100 kr. på dit næste jeans køb i butikkerne.Karina Harbo Jensen fortæller om kampagnen over bobler og sushiButikkerne forhandler kendte, lækre jeans mærker,  som Fiveunits, Diesel, Nudie Jeans, Tiger Jeans, Levi’s og Modstrøm.  Karina Harboe Jensen, drivkraften bag kampagnen, fortalte os også om deres facebook konkurrence, hvor man kan vinde en tur for 2 til Miami.Dine gamle jeans blev lige pludselig en del mere spændende, så skynd dig at hive dem frem fra gemmerne, og støt en god sag.

Det Vigtiste Måltid På Dagen....Tilsat Lidt Stil og Glamour

Kenny Aleksandr lancerede tirsdag morgen sit nye produkt, Amust. 9PR inviterede presse og gæster til et udsøgt morgen arrangement, der bød på mini croissanter, juice shots og mange andre delikatesser.De nye neglelakker fra Amust var præsenteret i små transparente bokse rundt omkring på Cafe Royal, hvor inviterede kunne nyde en delikat morgenmadsbuffet. En skønhedsspecialist stod klar til lægge neglelak på dem der ville prøve produktet, som mange benyttede muligheden for. Hvem vil ikke gerne komme på arbejde med finpudsede negle i sæsonens skønneste farver?9PR spår en stor fremtid for for Amust, som snart kan findes i 9PR Direct og på showroomet.