Netværksbar hos 9PR

I fredags afholdte 9PR sin første netværks/fredagsbar i egne lokaler. Formålet med denne var at folk i branchen kunne mødes i uformelle omgivelser til en hyggelig snak og et glas rosé eller to.Eftermiddagen og aftenen gik over al forventning og det virkede i hvert fald til at det ikke kun var os hos 9PR der havde en virkelig god og sjov aften. Eftermiddagen forløb sig stille og roligt og de mennesker der mødte op her kunne nyde lækre snacks fra 42Raw og lidt vin eller en Vitamin Well. Hen mod aftenen udviklede stemningen sig (måske grundet de lækre Sommersby og Kronenbourg) til lidt mere festlig med dans og flere drinks.Vi tror at billederne taler for sig selv:Som altid bød 9PR på de lækre Vitamin Well og snacks fra 42RawDAFI pigerne kiggede også forbi - hyggeligt!Pigerne fra Black Secret sammen med fyrene fra DGI byen. Så mange søde mennesker mødte op i løbet af eftermiddagen og aftenen. 9PR's Marc sørgede for Sommersby, Kronenbourg samt lækre drinks til gæsterneGod stemning!Og som aftenen gik...Blev det sjovere og sjovere!Aftenen var også melankolsk for 9PR da der skulle siges farvel til vores søde og dejlige showroom manager Sabina - vi savner dig allerede!Limbo time! Nina vandt overlegent, sejt! De seje som blev til det sidste.Mange tak til alle de søde og fantastiske mennesker som mødte op med godt humør og igen tusinde tak for de mange smukke blomster og den lækre chokolade i er så søde :0)