Modebranchen samles hos Sand

I tirsdags samledes modebranchen til presseevent hos det store, danske modehus, Sand. Aftenen var natuligvis intet mindre end eksklusiv og herudover fuld af en masse glade og stilfulde mennesker, der var klar til at give den gas! Vi startede alle på Sands hovedkontor med lækker champagne samt et hurtigt kig til AW12 kollektionen. Efterfølgende var der lækker middag på Restaurant Geist... Damn good food!Se med her:Stilfuld luksus. Gertrud Bønnelykke har fundet sine favorit itemsGertud Bønnelykke og Cecilie Christiansen, Chefredaktør for Elle og Anne Lose Chefredaktør for EurowomanThora fra Costume og Camilla fra EuromanGertrud Bønnelykke (Eurowoman), Maiken Winther (Costume), Christian Hansen og Line Hindsgaul (Alt for damerne)Rikke Christensen, Moderedaktør for Eurowoman sammen med Chefredaktør for Costume, Rikke Agnete DamDe søde piger fra IN, Anne Absalonsen og Kathrine HoueAnne all time favoriteOg så lige den styles Kathrine ikke kan leve forudenLækre farver i efterårskollektionenMaria Kentorp fra Børsen og Tina fra SandMie Juel (Moderedaktør fra Elle) og Marie SandHilsen 9PR!

9PR