In:In:In - modebranchen samles på Designmuseum Danmark

Fredag eftermiddag afholdt 9PR og Dansk mode og tekstil det første af mange In:In:In events på Designmuseum Danmark. Eventene er et samarbejde mellem Dansk Mode og Textil og 9PR. Kodeordene er vidensdeling i modebranchen. Jo mere vi kan lære, jo bedre et arbejde kan vi gøre! To foredragsholdere sørgede i fredags for at vores kære publikum blev informeret om hhv. brugen af sociale medier i modebranchen og fremtidens trends! Se billederne her..Fuldt hus i det smukke lokale hos Designmuseum DanmarkAnne, showroommanager hos 9PRAs Øland, kreativ direktør for Dansk mode og textil, og Kim Plesner, foredragsholder fra marketingsbureauet, Vertic. Kim fortæller om do's and dont's i sociale medierDu troede at du kendte til alle sociale medier? Tro om igen, for her er de allesammen!Publikum skriver ned. Micha, designer for Black Secret, med notesblokMelissa fra trendbureauet, Peclers Paris, holdt et inspirerende foredrag om fremtidens trends. Peclers er kendt for deres helt fantastiske trendbøger, der indeholder spåen om den kommende mode indenfor farver, teksturer, inspiration og mode. Melissas slides bestod af collager, der hver især skildrer trends, som ifølge Peclers vil forme fremtidens æstetik. Læs mere om det spændende bureau herMelissa giver os viden om den kommende trend, Fragilité DurableTrendcollage fra Peclers hjemmesidehttp://creativity-online.com/video/player.swfIfølge Peclers afspejler denne ad for Air France hvordan vi bevæger os i fremtiden.. Danseren og koreograften er selveste Benjamin Millepied (Mr. Nathalie Portman)Marissa fortalte hvordan kunstneren Björk med sit nye albumcover giver et billede på trenden, Synergi. Her er der tale om synergien melllem hendes musik og coverets grafiske udtryk. Måske med lidt hjælp fra hendes mand, Matthew Barney?Skoene på kvinden der ved alt om fremtidens trends! Sangerinden, Karen, gav et nummer til øl og buffet efter foredragene. Ifølge os den bedste kvindelige live-stemme i DK! Stylist, Mette Krogsgaard, står i kø til buffeten, leveret fra Magstræde 16HUSK at deltage til 9PR og Dansk mode og textils næste event. Fuld af godt humør, masser af viden og et hav af Kronenbourg, Somersby og Vitamin Well!So long!