Pre-pressedag med sved og maling på panden

Ugen hos 9PR har været travl og en smule hektisk da der skulle gøres klar til de to pressedage -  i dag for inviterede gæster og i morgen for alle interesserede.Alle SS12 kollektioner skulle pakkes ud, samtidig med at AW11 ikke helt kunne pakkes ned, hvilket medførte at 9PR’s showroom var en anelse rodet.Assistenterne i fuld gang med at registrere, pakke ned og op og sørge for at alle detaljer er på plads til torsdag og fredag.Foruden dette, har 9PR fået sat en væg op i entréen og som rigtige piger tog vi sagen i egen hånd. Dog var det alligevel skønt med en mandlig hånd til finpudsningen.Nu er vi snart igennem den første dag som har været super hyggelig og rigtig berigende. Vi glæder os til i morgen, hvor vi får besøg af endnu flere søde og sjove mennesker  - og ikke mindst høre hvad de synes om SS12 kollektionerne.