9PR er tilbage!

Efter en dejlig juleferie er vi igen tilbage hos 9PR. Vi starter hårdt ud med en super travlt januar måned, som står på en masse events og ikke mindst en masse forberedelser til Gestuz modeshow i modeugen (som i øvrigt bliver fredag d. 3 kl. 14). 

D. 21 afholdte 9PR model casting, hvor udvælgelsen primært gik på potentielle modeller, som var i stand til at udtrykke en skarp attitude, en masse rawness og derudover også med unik personlighed.

Vi er nu i fuld gang med at planlægge alt fra opsætning af scene til styling, hvilket gør at vi, som sagt, har super travlt, men samtidig oplever en masse spændende og sjove ting hver dag.

Et lille udpluk af de mange smukke modeller, som mødte op til casting hos 9PR.

I morgen afholder 9PR blogger event for vores nye mærke Stella Nova, og vi glæder os ovenud meget til at vise deres skønne og yndige styles frem, og håber da også søde bloggere synes ligeså godt om det som vi gør.

Vi håber at i har lyst til at følge lidt med i hvad der kommer til at ske hos 9PR i løbet af denne travle tid, det bliver helt sikkert hektisk og udfordrende og vi glæder os til at dele det med jer.

God dag fra 9PR og godt nytår selvfølgelig :0)