2nd One Bloggerevent!

Sidste torsdag afholdte 2nd One, Fiveunits nye søskendemærke, et skønt bloggerevent med massere af fantastiske styles, lækre mennesker og skøn mad. Line og Nina var selvfølgelig med til festligheden, sammen med massere af dejlige bloggere.IMG_4387Mums... hvor lækkert!IMG_4389Kontoret var super lækkert indrettet med dejlig mad og massere af fede jeans. IMG_43922nd Ones kollektion byder på massere af fedt print, lækre materialer og skønne farver. Vi er vilde med dem her hos 9PR! <3IMG_4396Det seje Fiveunits team var klar til at tage imod alle de dejlige gæster.IMG_4398 Gæsterne var mødt talrigt op, og stemningen var rigtig god blandt andet på grund af alle de fede styles.IMG_4409Gæsterne talte blandt andet Elisabeth fra Trettenelleve & Emilie Delance fra Delancefashion samt .IMG_4411Line hyggede sig blandt andet med søde Camilla fra Euroman.IMG_4413Bloggerne Acie og Frede var også med, og Frede havde taget sin skønne lille hund med. Århhh... <3IMG_4415Camilla og Rikke Charlotte var også vilde med det flotte udvalg af styles, men havde også tid til at nyde en lille forfriskning.IMG_4416Bloggerne Kia fra Fierce og Fattig, Christina fra BitteBitte og Lynn fra Dailystylediary hyggede sig også.IMG_4418Fiona fra Spotding var selvfølgelig også med.IMG_4419Mie  fra Wewonder kom også forbi til lidt jeans-kigning og en lille hyggesnak.Vi siger tak til alle de skønne bloggere der kom forbi!! :)