Ugen der gik!

Wuhu, så er der gået endnu en uge! En rigtig spændende uge for vores vedkommende :) Lad os kigge tilbage på hvad der skete!Vi startede ugen ud med vores fantastiske sample sale, som bød på mange skønne gæster! Her er Thora fra Costume i fuld gang med at snakke med Womans modeassistent Charlotte Sandgren :)DSC_0842Dejlige Clara fra Woman var også forbi for at gøre et kup eller to! ;)DSC_0839ELLEs moderedaktør Johanne skulle da også lige lure om der var noget hun ikke kunne undvære!DSC_0831Smukke blogger Celine Albert og veninden Emilie Delance fra Delance Fashion skulle da heller ikke snydes for muligheden for at gøre et kup!DSC_0859De her skønne basser sørgede for at underholde hinanden (og os andre), mens deres mødre shoppede! De er da vidunderlige!DSC_0847Søde Majbritt Saerens var også forbi showroomet om mandagen for at låne nogle styles!DSC_0849Her ser hun super lækker ud i både t-shirt og bukser fra Julie BrandtTirsdag var store fremvisningsdag af de mange fantastiske kollektioner vi har modtaget! Vi startede ud med Storm&Maries AW13 kollektion, som er så fin :)DSC_0864Designerne bag mærket Kim og Signe viser et lille udpluk af den skønne kollektion!DSC_0861DSC_0873Efter Storm&Marie var det Michala Wiesnecks tur til at vise deres intet mindre end fantastiske kollektion! Vi har total optur over at vi har fået mærket i vores showroom :)DSC_0877Det er en kollektion, der byder på flot design i de lækreste materialer! Glæd Jer :)DSC_0885Designeren bag mærket, Michala Wiesneck, viser her nogle af de skønne styles!DSC_0880Onsdag holdte vi Cottenfield arrangement med dejlige gæster, lækker mad og selvfølgelig en masse skønne herre styles :)DSC_0891DSC_0903Som I kan se lytter alle godt efter, mens Gitte fra Cottonfield fortæller om AW13 kollektionen! Camilla fra Euroman og Sidsel fra Soundvenue følger interesseret med!  DSC_0892Vores yndlingskok, gourmetkokken Gorm Wisweh, stod for lækkerierne, MUMS! DSC_0909Martin Brygmann var selvfølgelig klædt i Cottonfield til arrangementet! Her står han sammen med Cecilie Martensen fra SKØN.  DSC_0906Rasmus Walter var også forbi arrangementet. Her hygger han sammen med sin smukke kæreste Barbara og deres nuttede søn! En ganske nydelig familie, hvis I spørger os :)Torsdag var Christiane fra Gestuz forbi :) Her ses hun med den fantastiske jakke fra deres AW13 kollektion!Så blev det endelig fredag efter en hektisk men intet mindre end fantastisk uge på kontoret!Camille fra bloggen Clamour for Glamour benyttede sit visit i København til at besøge os, og se de mange flotte styles vi har! Her står hun med sit favorit item, nemlig skjorten fra Ganni! We like :)DSC_0916Vi afsluttede ugen med fornemt besøg! Vi havde nemlig besøg af selveste Medina og hendes stylist Søs Børresen:) IMG_7841Vi holder pressedage i denne uge, dvs. flere dejlige gæster, skønne lækkerier, masser af flotte styles og ikke mindst en masse sjov :) Vi har mange flere indlæg i ærmet til Jer i løbet af ugen, så stay tuned! :)Hav det godt så længe!