Tiger of Sweden pressedag!

I sidste uge afholdte Tiger of Sweden pressedag, og der var massere af skønne mennesker der kom for at se deres fantastiske nye AW13 kollektion. Kollektionen byder blandt andet på lækre materialer, fede print og massere af strik og lædervarer.IMG_4571Arrangementet startede med lidt hygge og forklaring om inspirationen til kollektionen.IMG_4574Herefter var der fri leg med alle de fantastiske styles, og alle pigerne var vilde efter at udvælge tøj til deres forskellige modeserier.IMG_4539Dejlige Line fra Alt for damerne var vild med denne pelsfrakke fra den nye kollektion <3 Og det kan vi virkelig godt forstå!IMG_8886De skønne piger fra Cover udvalgte hurtigt deres yndlings jeans fra Tiger of Sweden.IMG_4570Line og Nina faldt i hvert fald pladask for denne lækre læderjakke <3IMG_4536Søde Johanne fra ELLE var vilde med deres jeans som altid er et sikkert hit.IMG_4575Skønne Mathilde og Bea fra Eurowoman var selvfølgelig også med, og nød at kunne gå rundt og se sig varme på efterårets tendenser hos Tiger of Sweden.Det var en super dejlig dag, og Line og Nina glæder sig allerede til næste kollektion <3