UGEN DER GIK!

I denne uge har vi - på trods af sneen - haft besøg af en masse dejlige mennesker, udlånt fede styles til blandt andet X-factor finalen og hygget os med den nye folkeskolepraktikant Laura.IMG_4017Mandag var Line og Nina forbi Cottonfield og se på deres cool AW13 kollektion, der blandt andet bød på strik, tern og fedt overtøj.IMG_4018Kollektionen har massere af fede jeans i div. efterårsfarver, som virkelig kan være med til at spice et sæt op.IMG_4019IMG_4024Der er massere af de klassiske tern i Cottonfields kollektion, men også nye og inspirerende strikkede accessorices i form af huer og tørklæder.IMG_4021IMG_4025Cottonfields efterår/vinter kollektion har massere af jakker og frakker, der kan holde dig varm, og Line forelskede sig især i denne mørkeblå jakke med en fin læder detalje ved lynlåsen.DSC_0736Mandag var også dagen, hvor vores folkeskolepraktikant Laura startede, og hun har været en kæmpe hjælp hele ugen <3DSC_0712Mandag eftermiddag kom bloggeren og stylisten Kenny Aleksander forbi til lidt GOSH-hygge, og lakerede i den forbindelse Lines negle med en super cool guld-glimmer-lak.lauras sætTirsdag lavede Laura denne fine side med titlen: Outfittet til den perfekte sommeraften! Hun valgte en fin lædertaske fra Campomaggi, sommerstiletter fra Billi Bi som matcher både den skønne øjenskyggen fra GOSH samt den søde strik og kjole fra Samsøe&Samsøe.IMG_4028Tirsdag var Nina og Line forbi Neyes butik på Strøget for at se på nogle af deres nye forårs styles.IMG_4032 IMG_4036Foråret hos Neye byder især på lækre lædertasker i fine pasteller.IMG_4035Line faldt dog også for denne fine skuldertaske i solskins gul, super fin til at peppe dit outfit lidt ekstra op.IMG_4031Besøget hos Neye bød dog også på lidt hygge og afslapning, her sidder Nina og nyder udsigten til alle de skønne tasker.DSC_0718Onsdag kom kendis kokken Gorm Wisweh igen forbi for at se på Cottonfieldes skønne tøj - vi tror ikke rigtigt han kan få nok af det ;)DSC_0719Gorm prøvede også noget af tøjet, og studerede sig selv nøje i spejlet med en af de lækre trøjer på.DSC_0714Gorm var også godt tilfreds, da hen senere kunne tage afsted med en taske fuld af dejligt tøj fra Cottonfield.DSC_0715Senere samme dag kom sangeren Rasmus Walter forbi kontoret for at låne en super lækker læderjakke fra Munderingskompagniet.Skærmbillede 2013-03-25 kl. 09.19.29Han brugte den cool læderjakke fra Munderingskompagniet til fredagens X-factor finale, hvor han sang sammen med vinderen Chresten. Vi synes, at de begge klarede det såå flot!DSC_0726Senere om onsdagen fik Laura lov til at finde hendes yndlings items i showroomet, og som Laura selv sagde, er hun en "Strik-pige" og kunne ikke stå for denne fine trøje fra Envii. Hun var også vild med de søde sko fra Billi Bi samt den cool jakke fra Samsøe&Samsøe.DSC_0740Torsdag kom stylisten Dorothea Gundtofts søde assistent forbi for at låne lidt forskelligt til et shoot.DSC_0720Og senere på dagen kom stylisten Mark Karly Domino Tan forbi for at låne lidt forskelligt til X-factor finalen.DSC_0745Fredag var Lauras sidste dag, og hun havde derfor lavet lækre hjemmelavede scones - Mums siger vi bare :PDSC_0741Om eftermiddagen kom Martin Brygmann forbi til en kop kaffe og en af Lauras hjemmelavede scones.DSC_0749 DSC_0747Martin skulle afhente sit tøj fra Cottonfield, men blev lige inspireret til at kigge lidt mere på deres flotte HS13 kollektion sammen med Line.DSC_0744 DSC_0743Martin Brygmann lavede vist lidt ballade med Line og Nina, de hyggede sig i hvert fald ;) Perfekt afslutning på en dejlig uge!