UGEN DER GIK PT. 2!

I anledning af at det er påske, kommer der her en part two af ugen der gik! I denne omgang følger vi Nina og Line på farten, som vi kender dem bedst :)IMG_4110Fredag startede godt ud med skønt vejr! Fantastisk vejr at starte weekenden på :) København er bare en anelse smukkere i solskin!IMG_4112Fredag formiddag stod på morgenmad og fremvisning af AW13 kollektionen hos Cph Fashion Pool, som huser en række forskellige lækre mærker!IMG_4132IMG_4131IMG_4128Et sneak peak på hvad I kan vente Jer til efteråret fra Munderingskompagniet og AJ.117 Project. Vi har kun en ting at sige, og det er GLÆD JER :)IMG_4121Lines favorit er denne fede ruskindsjakke fra Munderingskompagniet!IMG_4127Ninas favorit item er denne flotte jakke fra AJ. 117 Project!IMG_4138Fredagen bød også på et smut forbi Tiger of Sweden, for at få et smugkig på deres AW13 kollektion! Fremvisningen foregik i det smukkeste lokale!IMG_4136IMG_4134Kollektionen er så fantastisk! Vi glæder os til at få den op i showroomet lige om lidt!IMG_4137Sæt og print er så hot lige nu! Det ligner da også, at Line ikke kan vælge mellem de forskellige kombinationer :) Så var vi også klar til at gå på weekend!