PRAKTIKUGE: LAURA

I denne uge har vi haft søde Laura som praktikant hos os! Det har været en rigtig hyggelig uge og her kommer et interview med hende, så I også kan blive lidt klogere på hvem hun er :)DSC_0736Fortæl kort om dig selv og dit praktikopholdJeg hedder Laura, jeg er 14 år gammel og går i ottende klasse. I denne uge har jeg været i praktik hos 9PR, og det har været super sjovt. Gennem hele ugen har jeg siddet med billedbanken, scannet blade ind på computeren, lavet looks til hypemail osv. Det har været rigtig spændende, og det er helt klart noget jeg kunne forstille mig at arbejde med, når jeg bliver ældre. Jeg interesserer mig meget for mode til dagligt.Hvordan ville du beskrive din stil?Meget afslappet, enkel og komfortabel. Jeg har nok meget min egen stil.Hvad er det hotteste for dig lige nu? Og hvorfor?Sweatre! Jeg går rigtig meget i sweatre lige nu, både fordi de er super varme og hyggelige, men også fordi de er enkle at style.Hvad kunne du forstille dig at lave i fremtiden?Jeg kunne godt tænke mig at arbejde inden for modebranchen. Enten på et PR-bureau eller på et modemagasin. Vis dine yndlings items fra showroometDSC_0723Jeg har valgt en top fra Storm & Marie, som gør looket mere formelt og fint, en frakke fra Envii, fordi jeg er helt vild med designet og fordi den passer perfekt til toppen. Til sidst har jeg valgt et par bukser fra Sand, som er super behagelige, men stadig har et fint mønstret look.DSC_0731Laura fuldendte looket med produkter fra Gosh: deres Growth mascara, som giver længere vipper - deres Volume lipshine, som indeholder en plumping der skaber fyldigere læber og en neglelak, der har den fineste metalliske farve.Vælg dit yndlingssæt fra billedbankenlauras sætJeg synes, det kunne være et super fint look til en sommeraften i København. Med striktrøjen udover kjolen, et par matchende høje hæle, blå øjenskygge og en fin brun lædertaske - Så er man good to go!Det har været en skøn uge med Laura, og vi håber hun snart kommer på besøg igen <3