Event: in:in:in Herning igår - idag tager vi København med storm!

Fantastisk - intet mindre:-)Her lidt om vores samarbejde med Dansk Mode & Tekstil - in:in:in I går holdt vi vores arrangement i Herning på DM&T hovedkontor - i dag fredag kører vi videre i KBH - forhåbentlig lige så stor succes:-)Fra venstre; Sara Linander, Trendagent fra Promostyl, Nina og Line 9PR og Marie Lagerlöf fra PromostylLine (9PR), Mette fra Markberg og Marie og Sara fra PromostylLækkerierJaaa, masser af kolde BudweiserMarie Lagerlöf viser de super lækre og meget inspirerende Promostyl trendbøger frem som fortæller præcis, hvordan vi alle skal gå klædt i sommeren 2014 - meget spændende!!Sara Linander fra Promostyl fortæller levende omkring de forskellige tendenser vi skal have øje for når SS14 kollektionerne skal kreeres eller købes ind!Simon fra DM&T hjælper lige med teknikken;)Fuldt Hus i Herning! SKØØØØNT!!! Man kan ikke andet end at respektere de fantastiske jyder - 89 tilmeldinger - alle var der præcis kl 14! ... det ku vi godt lære lidt af her i KBH... note to self;o)Lotte Hansen fortalte om personlig gennemslagskræft indenfor kommunikation i virksomheden - meget spændende og øjenåbende for rigtig mange af deltagerne!Jep - sådan gør I;)Simon igen - klar med en hjælpende hånd når teknikken driller...As Øland, Kreativ Chef hos Dansk mode og Tekstil (DM&T), vores Line og DM&Ts nye Direktør Thomas KlausenLine og Simon byder velkommen:o)Skønne Vitamin Well til de tørstige lyttere og talere2 stærke teams; DM&T og Promostyl