Event: In:In:In København!

Så blev det Københavns tur til en omgang in:in:in og endnu en gang havde DM&T og 9PR formået at fylde salen denne gang på Design Museum Danmark i BredgadeNedenfor kan I se lidt fra fredag eftermiddag!Vores kok Gorm og vores NinaTrine Skoller fra Stella Nova, som havde sin skønne lille hund med som sidste gang, hygger med LineMasser af lækker mad fra Magstræde 16 og kolde drinks fra Vitamin WellDJ Maj Schaarup spillede de lækreste tonerSmukke Mette Krogsgaard fra WOW styling og Nina fra 9PRMasser af gæster og mad;o)Lidt fra Promostyl oplægget om SS14 tendenserLidt fra Lotte Hansens oplægSå bliver der budt velkommen af NinaSøde mennesker fra DM&T Simon og AsSøren Pjedsted, tidligere ejer af ChaChaCha kæden, nu ejer af to nyere spændende projekter OVSA samt UNPLUGGED Juice med sønnen TobiasSmukke damer, Julie Brandt med veninde9PRs faste team - Showroom Manager Kristine Sørensen (Venstre) og Showroom Koordinator Melika Sasani (Højre)Sød og smuk:-) Jasmina Gluhic fra inqDet farlige team;) (fra venstre) AnnMari Klæstrup, Sofia Astby og Marianne ChloéDejlige Birger fra FeminaFull House - omkring 110 personer dukkede op og denne gang var alle der kl 16 - LIGE TIL TIDEN!!! Vi kan også herovre:o)Flot mand! Pily Ottesen fra BørsenMasser af dejlige mennskerJEP! selvfølgelig var der også masser af skønne kolde øl - denne gang fra Budweiser. Skønne Tina Lundtoft fra firmaet Fashion Pool sku da også lige smage:)åhh Mette igen - nu med Line - alle vil kramme dig Mette KrogsgaardJep - masser af de sunde...9PR har fået nye fine miljøvenlige poser lavet i samarbejde med Re-bag - disse fik alle gæsterne med hjemLine elsker Budweiser;)og det gør Simon også... Team Stella Nova!