Ugen der gik hos 9PR

Hold nu fast en uge - og undskyld dette blogindlæg er kommet lidt senere end normalt!Butiksåbning af Whiite, fødselsdagen fortsætter, Cottonfield event på Mikkeller Bar og Modeblogprisen 2012 er på listen over sidste uges agenda.I mandags åbnede Whiite's butik i Illum.  Vi var selvfølgelig forbi for at sige hej, og tjekke deres nye shop ud. Whiite's lækre kollektion prydede den nye butik så fint med items, der helt sikkert bliver et hit til julens fester.Åhhh den kjole....Whiite ved også godt at electric blue kører videre med kæmpe succes:-)Lykønskningerne til vores fødselsdag d. 1. november fortsatte yderligere i løbet af ugen, hvor vi blandt andet fik kage, champagne og blomster fra vores søde kunder... Vi siger endnu engang tak for alle gaverne og kort! :)Lækker lagkage fra Lagkagehuset sendt af CottonfieldIkke én, men TO flasker champagne fra Hugo Boss og blomster fra PresskontakternaI denne uge fik vi også besøg af Clara Matz fra Woman, der skulle finde det perfekte blogger outfit i forbindelse med Modeblogprisen. Vi synes, at Clara traf et rigtig godt valg! Her er hun i en blazer fra Sand, top fra Black Secret og stilletter fra Billi Bi!Line og Nina skulle også med til Modeblogprisen, begge iført print fra henholdsvis Samsøe & Samsøe og Munthe plus Simonsen.Før Modeblogprisen var der hygge på ølbaren Mikkeller på Viktoriagade på Vesterbro. Cottonfield hylder personer med passion - helst ud over det ekstreme - og I den sammenhæng var det oplagt at holde eventen nede hos Ølbryggernes mester Mikkel Ler. Mikkeller er kendt for sit store udvalg af  lækre hjemmebryggede øl. Det er ikke her du skal ned hvis du craver for en Tuborg;) Mikkeller havde brygget en speciel øl til Cottonfield som både var frisk, frugtig og lidt bitter - skøn kombination som helt klart er et besøg værd.Stylist Kenny Aleksandr i Cottonfield skjorte sammen med Maria fra CottonfieldSkønne bemærkelsesværdige billeder af dedikerede surfere taget oppe i Klitmøller af Thomas Skou bliver udstillet på Mikkeller BarDen skønne Surfer, som Cottonfield har brugt som model til deres forårskampagne.Pily fra Børsen sammen med freelance stylist Mette Krogsgaard.Very teametDen smukke MTV-vært og model Sarah Grünewald i lædderjakke fra Munderingskompagniet og t-shirt fra Julie Brandt.Pily fra Børsen, As Øland fra Dansk Mode og Textil og Christine fra bloggen Acie.Nina sammen med Martin Friis fra skobutikkerne Notabene og ASH og blogger Lotte Skovgaard fra thestylecavalry  Line og Charli fra Charlis blog i lækker glimmerjakke.Nina sammen med Naja Munthe fra Munthe plus SimonsenLaura fra stylejunkie og Christel Winter fra bloggen Mielmonmiel.Rachel Morgan, Fernanda fra Georg Jensen og LineFra Venstre: Ann Lind fra Go' Morgen Danmark, Line og Gertrud fra Eurowoman Sangerinde Karen sammen med As Øland fra DM&TSmukke Clara Sofie var blandt aftens optrædende. Aftens smukke værtinde Szhirley i kjole fra Malene Birger.Laura fra StyleJunkie, der vandt prisen som årets starlet her sammen med stjerne make-up artist Nicci Welsh.  Fra venstre: Anne Christine Persson fra Danish Fashion Institute, Melissa fra bloggen feedmyego som vandt International Appeal Awarden.Vores dejlige Trine fra Trines Wardrope løb med prisen som året pilgrim.Årets herreblog blev præsenteret af Lisbeth Østergaard. Her var det Kriss Créol og Mads Emil fra Creolbrothers, der løb med prisen. Xander sluttede aften af med et nummer på scenen sammen med Ankerstjerne.

9PR