9PR 3 år Strike ll

Som lovet har vi da lidt flere billeder fra 9PRs fødselsdag i fredags på ZenDejlige piger fra 9PR er klar på en vild aften9PRs Showroom Manager Kristine, mener ikke at kokken Gorm har fået nok glimmer  - så spraydåsen kom lige frem igen...Børsen kom med fine Prinsessekroner til Nina og LineSkønne Regitze Bay elsker TapasMasser af skøn vin og lækre drinks bliver slynget over diskenNina og Line byder velkommen og takker for alle de skønne mennesker, som har valgt at komme og fejre 9PRClara fra Woman, Trine fra bloggen Trines Wardrobe og Julie fra Bazar hygge sig med champagne i guldglas;)Lyttende gæster mens Rasmus Walter synger... åååhhh så smukt!Søde Lisa fra Samsøe & Samsøe Uhuuu flere drinks og smukke mennesker - Peter... (piiift)Lars fra Samsøe & Samsøe og Emily fra bloggen Emily Salomon er mere til øl;)The Golden Ladies - Line og Sofia AstbyDejlig aften - glæder os til næste fødselsdag ... :o)