Danske Black Secret har endelig åbnet pop-up Store i det indre KBH K

Alt er lækkert og sofistikeret i Black Secrets nye univers på Pilestræde 42. Styles med hver deres identitet hænger side om side med lækre accessories i form af sko, støvletter, tasker og smykker. Det romantiske og sexede blandet med det rå og elegante giver lige præcis det indtryk som navnet indikerer i den lille nye Pop-up butik i hjertet af København.9PR var lige forbi en formiddag og er nu endnu mere i tvivl om hvilke styles vi skal investere i til vores efterårsgarderobe...Masser af lækre sorte hemmeligheder i den skønne butikDe så velkendte og elskede Best party pumbs vi kender i sort, findes nu også i lækker støvet bordeaux og i meget festlige sølvglitter. Begge er i butikken nu!Lidt fra butikkenDe fineste støvletter i læder og ruskind og den skønneste frakke - lige et efterårs-outfit vi ville dø for...Skynd Jer ind på Pilestræde 42 lige overfor Kronprinsensgade og se den skønne butik!KYS