Storm & Marie butiksåbning på Elmegade 21

Den stod på Heineken, snacks og hyggeligt selskab, da Storm & Marie afholdte deres officielle butiksåbning sidste torsdag. Selvom butiksåbningen blev holdt i silende regnvejr, var det ikke nok til at ødelægge den gode stemning og humøret, der holdt gennem hele aftenen. Den lille butik blev hurtigt fyldt af bloggere, presse og andre fashionistaer, der interesserede inspicerede butikken.Der var heldigvis rig mulighed for at søge i ly under den lille pavillion til de ryge- og lufttrængene.Butikken var prydet med Storm & Marie's smukke kollektioner, hvis print gik igen på forskellige malerier. De sorte bukser med shimmer effekt fik mange stjålne blikke af de forskellige gæster i løbet af aften. De skønne piger Christel Winther fra bloggen Miel mon Miel og Rikke Charlotte fra bloggen Rikke Charlotte. Søde piger fra Alt for damerne var også med til at støtte op om den fine butikPily fra Børsen og vores egen Nina. Christel Winther fra Miel mon Miel sammen med Storm & Maries designer Signe Vedel Elle pigerne, Johanne og Josephine får en god snak med Pily, mens der nydes dansk vand og Heinken. Seje folk! Mikkel fra bloggen Booh you whore hygger med Rasmus og Amalie fra VS Magazine Mikkel igen sammen med vores Line og hendes trutmunds pose;o)Selveste Le Gammeltoft var en af DJ'sene for arrangementet. Her står hun sammen med Kim VedelFlotte piger! Cecilie fra Alt for damerne sammen med Emilie fra Delance FashionGertrud Bønnelykke fra Eurowoman og Kim Vedel fra Storm & MarieDe dygtige men ikke mindst skønne DJ's! Le Gammeltoft i midten med pigerne bag Darkness FallsAnn Linn fra TV'2 Go' Morgen Danmark og smukke MajaDejlige Eurowoman piger, Webredaktør Camille Berner, Assisterende Moderedaktør Bea Fagerholt og Moderedaktør Gertrud Bønnelykke, viste også deres respekt overfor det fine danske brand.http://www.darknessfallsmusic.com/Smukke Trine fra Trine's Wardrope sammen med Signe Vedel Søde Nina, der er klar på en sjov aften :)Som det tydeligt kan ses på billederne, var det en hyggelig og festlig aften, vi ser frem til flere fester, der kan leve op til den høje standard, der blev lagt den aften. ;)