Ugen der gik!

Besøg af smækre damer!Allerede i starten af ugen fik vi dejligt besøg af Bazars skønne moderedaktør Dorthe samt hendes assistent Julie! Og de hapsede da selvfølgelig et par af vores nye metallic milljøvenlige 9PR udlånstasker med!Smukke Karen kom også forbi, men grundet en laaaang natoptagelse + fordømte håndværkere = 2 timers søvn, var hun ikke lige klar til 9PR linsen... vi synes jo altid du ser dejlig ud Karen ♥Jaaaa Penny! Og søde Emily Salomon selvfølgelig. Vi elsker altid at få besøg af smukke modebloggere, især hvis de tager deres smukke hunde med! På sådan en regnfuld fredag er der intet som godt selskab, der kan lyse dagen op :)Ugens outfits!Som I alle ved, elsker vi jo vores mærker hos 9PR og her er lidt snaps fra ugens outfits!Øverst tv: Cathrine i lækker Gestuz blazar Øverst th: Simone i sej Black Secret nederdel  Nederst tv Melika i Tiger of Sweden jeans + rå Storm & Marie jakke Nederst th: Cathrine prøver smuk bordeaux Julie Brandt top!