Ugen der gik hos 9pr

I denne uge startede vi ud med at få besøg af søde Ann Lind fra TV2's Go Morgen Danmark, der både fandt tid til at få sig en god snak og prøve tøj og sko fra vores dejlige mærker. Her blev der blandt andet prøvet sko fra munthe plus simonsen.Ann Lind fra TV2 Go' Morgen Danmark prøver de eftertragtede frynsestøvler fra munthe plus simonsen. Vores showroom blev også transformeret fra showroom til location for et photo shoot. Gestuz's chefdesigner Sanne Nielsen kom nemlig forbi, for at skulle fotograferes til en modeserie for Alt for Damerne, hvor forskellige stilsikre kvinder skulle vise sin garderobe frem.Tøj, tøj og atter tøj!Vi fik også besøg af den søde blogger Trine fra Trine's Wardrobe, der er en af Danmarks mest populære blogs. Ud over sin blog har hun også kreeret sko fra Defeeter samt hårprodukter i eget navn.Smukke Trine :-)Trine skulle da også liiiige skrive i vores flotte Room of Fame.I forrige blog-indlæg om ugen der gik, fik I et smugkig på Black Secrets forårskollektion, og i denne uge kom denne kollektion endelig til vores showroom.Hele Black Secret's forårs kollektion - sko, tøj, tasker med videre. Vi glæder os til at vise det hele frem til pressedagene ;-)