3 gode råd om coorporate blogging af Rikke Charlotte

Hos 9PR går vi meget op i brugen af sociale medier og derfor tager vi gerne imod råd fra eksperter på dette område.I dag kom Rikke Charlotte forbi og gav os et par gode råd!Rikke Charlotte arbejder til dagligt som assistent hos GrenaaBuchard, og desuden har hun det kreative ansvar hos onlinemagasinet jegelskermode.dkRikke gav os følgende disse råd om coorporate blogging:

  1. Altid tænk på hvem du henvender dig til (og at din læserskare gerne er noget bredere, så derfor skal du også kunne tilpasse dig læsere i NY og Tokyo på samme tid)  dette hænger også sammen med at du altid skal være konsekvent i det du skriver, du repræsenterer selvfølgelig den virksomhed du arbejder hos og derfor skal du passe på at din egen personlige stil (eller mening) ikke skinner FOR meget igennem.
  2. Altid være hurtigt ude – når du er en del af branchen er det vigtigt, at du altid viser, at du er first-mover.
  3. Altid substans også i forhold til din virksomheds værdier– i forhold til en almindelig blog hvor det er meget hyggeligt at skrive hvad du har fået til aftensmad:)

Rikke Charlotte i Storm & Marie outfit samt ASH støvlerCathrine assistent hos 9PR er i Gestuz outfit samt sko fra Tiger of SwedenRikke Charlotte var fuldstændig forelsket i skoene fra Tiger of Sweden. De er nu også smukke!9PR siger tak for de gode råd, og ønsker god weekend til alle! :)