Sommertilstand

Ja, vi ved godt - der er stille her på bloggen. Men det er der faktisk ikke på vores showroom. Selvom det meste af modebranchen er gået på ferie, har vi stadig travlt.Udover at modeugen lurer lige om hjørnet har vi har også lige fået nye vinterkollektioner hjem, hvilket betyder at der skal registreres, uploades packshots i billedbanken, sættes labels på og meget mere. Til gengæld er der en masse lækre items at kigge på!Nedenfor har vi udvalgt fire uundværlige styles.Smuk kjole fra Gestuz belagt med perler og med dyb udskæring i ryggen. Perfekt til vinterens mange fester. Selvom der er lidt tid til endnu må man jo ikke gå ned på vinter outfits:0) Pssst... de har lige åbnet ny webshop - følg ovenstående link!Fin asymmetrisk nederdel fra Samsøe & Samsøe. Metallic holder stadig!Sød prikket skjorte fra Ganni.Grønne bukser fra Fiveunits. De kan pifte enhver trist vinterdag lidt op, men kan faktisk også købes nu!Kan i have en dejlig dag derude!