Sofie Schnoor

Sofie Schnoor er et af 9PRs nyeste mærker og da hun nu udover sko også  har tøj på vores bøjler vil vi præsentere hende og efterår/vinter kollektionen aw12 for jer her.Den danske designer Sofie Schnoor  begyndte i 2001 at designe sko under eget navn. Ambitionen var at skabe sko med afsæt i Sofie Schnoors egen personlighed. Den store udfordring var at kombinere  anderledes og original design med god kvalitet.Det må man sige at det er lykkedes.Sofie Schnoor er i dag en meget anerkendt skodesigner i Danmark samt resten af Skandinavien og forhandles ydermere i nøje udvalgte butikker verden over.Dette er 9PRs favoritter - efterårs støvletter der både går til jeans, klassisk buks og nederdele i alle længder.Signaturen er moderigtige eksklusive sko og støvler hvor komfort, elegance og prisniveau går op i en højere enhed.Sofie Schnoor har med tiden udvidet designsortimentet så kollektionerne også indeholder tasker, punge og forskellige accessories  som armbånd, tørklæder og bælter. På showroomet ligger også de skønne Ipad og Iphone covers i moderigtige metaller.I foråret 2012 satte Sofie Schnoor igen sit præg på den danske modescene, men denne gang med en større tøjkollektion end tidligere. Universet er unikt og emmer af hendes kærlighed til det kreative kombineret med moderigtig eksklusivitet.9PR er glade for at repræsentere Sofie Schnoor og være med til at vise dette univers som henvender sig til kvalitetsbevidste og selvsikre kvinde. Efterår/vinter kollektionen som nu hænger og står i showroomet er enkel og elegant.Læder, strik og palietter danner rammen om et eksklusivt udtryk. Farverne er holdt klassiske med sorte, hvide og grånuancerede styles.

 
Pallietjakken er 9PRs store kærlighed - sporty og feminin på samme tid.
Denne skønne sag kan det hele - bruges som sensommer jakke, efterårs skjorte til jeans og som ekstra lundende lag under vinterjakken.
Sko og støvler har et skarpt design hvor klassiske modeller kombineres med tidens trends. Materialerne underbygger kollektionens eksklusivitet i form af  blød ruskind, læder og slangeskind.
Sofie Schnoor finder sin inspiration hvor som helst når som helst. Et stykke læder fra en vintagebutik i Paris eller en knap fra en klassisk herretøjsbutik i London. En gåtur i en storby park eller en kort stund på en bænk midt i et urbant menneskemylder kan få idéerne frem og skabe universer , der senere bliver til tøj, sko og accessoirers. Sofie Schnoor formår at samle alverdens indtryk i enkelte designs der alle fremstår med et råt, elegant og ikke mindst internationalt look.

9PR