Kollektionsudvælgelse hos Munthe plus Simonsen

"I mødet mellem kunst og klichéer, I fragmenter af barndom, overdådighed, doven luksus og den påtrængende hverdag...Ved at føle indad, men se ud... Det er dér designet opstår og behovet for at udtrykke sig, for at komme videre og for bare at være sig selv."Dette er hvad der står skrevet på Munthe plus Simonsens labels på den nyeste AW kollektion. Endnu engang har Naja Munthe formået at skabe en kollektion, der emmer af luksus, men stadig præges af lækker dovenskab og frigjorthed. Vi elsker det. Og AW12 kollektionen er bedre end nogensinde. Se billeder fra kollektionsudvælgelsen!Naja Munthe med den for lækreste slangeskindstaske fra den nye kollektion!Them boots!Indretningen er altid skøn når Naja Munthe er inde over... Lækker lækker buksedragtMange hilsner fra os