AW12 - de bedste internationale tendenser

9PR beskæftiger sig med dansk mode i hverdagen, men følger naturligvis med i sæsonens internationale tendenser! Vi har derfor ventet spændt på at se AW12 kollektionerne, som ganske enkelt er helt fantastiske - især de europæiske af slagsen...De europæiske kollektioner bærer ganske enkelt præg af sort. Udtrykket er aristokratisk og mørkt og udstråler en luksus, der giver associationer til gotik, overklasse og det 19. århundrede, hvor materialerne tit bliver præget fløjl og pels. Endvidere går Blomster, print samt broderier igen hos de internationale kollektioner den kommende sæson.Dark Glamour er nøgleordet for Guccis Fall 2012 kollektion, hvor det mørke udtryk samt blomster print er dominerende. Mmmmmm...lDolce & Gabbanas kollektion er præget af italiensk baroque allure, hvor farverne sort og guld dominerer catwalken og materialer såsom fløjl med broderi detaljer og blomster motiver springer i øjnene. Versaces kollektion er i denne sæson byzantisk inspireret og en "middelalder feel" går igen på kjoler, strik, jakker og blonder.... Yummi!Roberto Cavalli-kvinden er smuk, luksuriøs og romantisk i denne sæson og altid klar til at forsvare sig selv som et rovdyr..De amerikanske kollektioner følger hinanden uden at minde om hinandnen. I New York hvor alt på forhånd var tilladt, var modeugen, fall 2012, præget af en blanding af chic og glamour, couture attitude, vintage og urban realitet.Ralph Lauren fall 2012 er influeret af Gangs of New York og The Great Gatsby. Kollektionen har en "boyish feel" som bliver komplementeret med en mere feminin evening-wear, præget af farver som guld, sort og sølv.Michael Kors Fall 2012 repræsenterer et løfte om en elegant og luksuriøs vinter med fantastiske weekendophold i Aspen.. Som sædvanlig er stilen på den amerikanske catwalk chic, komfortabelt og mega classy! Hvilken kollektion er jeres yndlings??Hilsen 9PR