Hvad er god stil?

Det er jo ingen hemmelighed at hverdagen handler om stil og mode hos 9PR. Men hvad er egentlig god stil for 9PR's ansatte?"For mig er god stil altid kreativ og personlig stil. Jeg synes det er vigtigt ikke at prøve ligne noget specielt, men tage det tøj på som man bare synes er lækkert og passer godt til een. Det er ikke altid så vigtigt at det hele passer perfekt sammen", siger Line, der er iført Tiger of Sweden jakke."God stil er individuel stil. Erkendelsen af at nogle ting klæder dig bedre end andre og modet til ikke hovedløst at følge hver eneste nye trend, med mindre det er noget for dig", siger Nina, der er iklædt sit nyeste køb fra Notabene. "Jeg elsker den her slags sko, især med helt spids snude"Melika er 9PR's nye praktikant og har arbejdet 6 måneder på et PR bureau i New York. God stil for Melika er når tøjet afspejler personligheden. "Jeg synes det er ærgerligt når folk gemmer sig bag tøj, der ikke udstråler hvem de er." Melika er selv glad for skandinavisk design, og fandt under sit ophold i NY ud af at de rene linjer også er et hit hos New Yorkerne!Hvad er god stil for jer?Hilsen 9PR