Nedtælling til AW12 - kom med hos designerne

9PR synes at højdepunktet i den danske vinter er alle de lækre kollektioner, som dansk design byder på. Langt de fleste af designerne i Norden har nemlig forstået at gøre efteråret og vinteren chic, stilren og værd at glæde sig til - på trods af det barske vejr!Line og Nina har besøgt 9PR's brands hovedkontorer for at udvælge den del af den kommende kollektion som kommer til at hænge på 9PR's showroom meget snart...Her er billeder fra besøget hos Ganni, der endnu engang byder på, ja, alt hvad hjertet kan begære af sko, strik, frakker og kjoler. Mums!Lækre sko på lækker hyldeNina og Pian, marketingschef for Ganni. Pian er i Gannis eget design - den skønne polkaprikkede chiffon-top.Line holder sig varm på den lækre måde..Mønstre er lækkert - især når de er brugbareDesuden lagde pigerne et besøg forbi Cottonfield-teamet for at se nærmere på den kommende kollektion. Uden at sige for meget kan vi afsløre at 9PR er vildere med denne kollektion end nogensinde før!Vi elsker Cottonfields kampagnebillederHele kollektionen EMMER af kvalitet. Det er så lækkert..Selvom 9PR pigerne er helt vilde med dansk design glæder vi os også til at se de internationale brands nyeste kollektioner i butikkerne... Især glæder vi os til..Isabel Marants! Modeshowet bød på den sædvanlige romantiske stil, der denne gang syntes inspireret af gammeldags "American Life" á la det lille hus på prærien. Læs mere om kollektionen på Russh Magazine, der altid holder dig ajour med nyheder fra modeverdenen. Proenza Schouler - favoritmærket! Her er backstage billeder fra AW 12 showet i New YorkHvad glæder I jer til??Hilsen 9PR

9PR