PR - hvad er det?

Ofte spørger venner og bekendte os om hvad vi egentlig går og laver hos 9PR. Vi forstår godt spørgsmålet, for vi laver rigtig mange forskellige ting - hele tiden. Hos 9PR er vores hverdag centreret om at skabe et univers omkring vores mærker, hele tiden og helst på mange forskellige måder.Følg med i billederne nedenfor, der fremsætter hvordan typiske arbejdsopgaver hos 9PR ser ud.Besøg hos FiveUnits: 9PR besøger naturligvis ofte sine kunder for at følge op på eller planlægge PR-strategier. Det er vigtigt for os være i kontakt med vores kunder og skabe personlige relationer så vi er klar og præcis hvad vi kan gøre for at hjælpe dem. I denne uge var vi besøg hos Fiveunits nye, lækre showroom.Carit fra Fiveunits i deres nye, lækre showroomFiveunits logoNina i Fiveunits-bukserBesøg fra ASH: Ligesom vi ofte besøger vores kunder holder mange af kunderne også af at komme forbi 9PR hvor de fleste bliver hængende lidt længere end beregnet. I dag fik vi besøg af Lone fra ASH, der kom med nye børnesko, sammen med hendes assistent, Ditte, der desuden blogger på den skønne blog, Velvet Snow.YO!Vi elsker vores mange nye (og farvede) ASH-sko! Så lækre.. Besøg af Kenny Aleksandr og Sara Grünewald: Københavns stylister er også en stor del af 9PR's hverdag. Det er først og fremmest dem der hjælper os med at få vist mærkerne i forskellige fotoshoots. I denne uge har vi haft besøg af Kenny Aleksandr (stylist) og model, Sara Grünewald, der skulle finde tøj.Fab besøg: Hos 9PR er vi desuden så heldige at vi får en masse besøg af sangere, skuespillere og andre mennesker, der gerne vil promovore vores tøj for offentligheden. I dag har vi besøg af Stine fra Electric Lady Lab, der sammen med sin stylist, Eloise Florio finder tøj på 9PR's showroomEloise og Stine diskuterer styling. Hilsen 9PR