Dagene flyver afsted med en masse sjove, skønne og smukke mennesker...

Så fløj endnu en uge afsted og vores " vi skal lave 3 bloggerindlæg om ugen" teori dumpede vi desværre i:-( Men det skal ikke gå ud over Jer så her lidt fra de sidste 4 dage og det sjoveste er, at vi faktisk har Julefrokost imorgen - Alle 9PRs afdelinger skal mingle, så man ved aldrig hvad der kommer til at ske... Ok vi er 6 personer i alt så afdelinger er vel så meget sagt, men det betyder ikke at vi ikke kan finde ud af at feste som et helt gymnasie... Vi lover der kommer masser af billeder i næste uge...Vi hos 9PR er ret vilde med de to covers til dansk 10 års fødselsdag. Cathrine Raben Davidsen er kunstneren som står bag de kreative tiltag på hvert foto, og det ser skønt ud. 9PR ønsker sig begge billeder i plakatstørrelser.Kenny Aleksandr og Rikke Charlotte elsker Vitamin Well! :-)

Bordet ligger stadig på gulvet.... og er ikke helt skilt ad endnu... Men jeg synes det var et godt forsøg!