Gårsdagens i billeder

I går var en dag hvor der skete en masse spændende ting hos 9PR (ligesom de mange sidste dage i øvrigt). Det startede stille og roligt med morgenmøde i showroomet:En koncentreret LineNina i færd med at besvare de sidste mails inden afgang.Herefter fik Line og Nina rigtig travlt - De skulle nemlig ud til møde hos Cottonfield og derefter til Værløse hvor Line skulle for åben skærm i TV programmet Voice (!) og fortælle om vigtigheden af at blive stylet i forhold til det udtryk den enkelte står for og ønsker at repræsentere.Inden afgang havde vi fundet de styles frem som vi mente ville passe bedst til Rosa og Lene Nystrøm.På vej til Cottonfield.. Line glæder sig!Har i nogensinde hørt Line synge? Hvis i kommer forbi 9PR's showroom lover vi at hun giver et nummer (Ice Ice Baby!).Til møde hos Cottonfield. SS12 kollektionen er nu bare super lækker, se selv:Smukke og højgravide Frederikke som snart går på barsel.Så lækker en udsigt!Da Line og Nina kom hjem fra optagelserne til Voice kom Kenny Aleksandr og Sarah Grünewald på besøg. Sarah er vært på et nyt datingshow på TV2 Zulu som eftersigende skulle være ret vildt!Kenny finder lækre outfits til SarahFiveunits jeans faldt i god smag hos SarahTil sidst, men ikke mindst fik vi besøg af søde Pernille Teisbæk som skulle bruge lidt forskelligt til Go' Morgen Danmark i morges.Pernille i sølv Fiveunits, det kan vi lide hos 9PR!... og seje læder leggins fra Gestuz!En lang, men virkelig spændende dag var slut. HUSK at se Voice på TV2 på lørdag kl. 20.00 hvor 9PR viser lækre styles frem!!!