9PR Personal - Anne

Hej Allesammen!I dag launcher vi første del af vores 9PR Personal-serie hvor I får mulighed for at lære os allesammen lidt bedre at kende og desuden få indblik i hvad det egentlig er vi får hverdagen til at gå med herinde!Det er Anne, der er 9PR's uundværlige showroom manager, som starter serien med at give jer en smagsprøve på hendes favoritdesigner, yndlings 9PR-items og andre tips, der forhåbentlig kan give lidt inspiration!Anne er desuden fra Århus og læser Coorporate Communication med speciale i Integrated marketing Communication og PR. I september flyttede hun til København for at blive praktikant i 9PR's showroom, hvor hun fungererer som mellemled mellem Nina og Line og pressen. Herudover står Anne for tøjudlån til magasiner og formidler desuden kontakten til alle de stylister , der gør det muligt at få 9PRs tøj vist i magasinerne! Ja, kort og godt er Anne en meget vigtig brik når det kommer til at få hverdagen til at løbe rundt på 9PR.Anne bag sin uundværlige MacBook!Annes favorit 9PR-items er: "Det er godt nok svært at vælge når vi sidder med så mange items hver eneste dag", siger Anne. "Jeg synes at vores forskellige mærker komplementerer hinanden rigtig godt. Blandt andet elsker jeg at kombinere Munthe plus Simonsens fine chiffontoppe fra High Summer kollektionen med rå læderjakker fra Gestuz":Sort læderjakke fra Gestuz og hvid sommertop fra Munthe plus SimonsenBlomstret kjole fra Ganni og lækker bomuldsstrik fra Tiger. Perfekt til en sommeraften.. Der jo er lige om hjørnet!Amust laver de skønneste stilletter og accessories, der gør sig bemærket, men alligevel kan kombineres med det meste. Jeg er helt forelsket i denne taske fra Amust!Anne lytter til... ...Phoenix, The Xx og Grizzly Bears. Yndlingssangen er fra Phoenix og hedder “Lisztomania”: [vimeo http://www.vimeo.com/4138409 w=400&h=227]Phoenix - Lisztomania from 35east on Vimeo.Et par gange har Anne tilsluttet sin ipod til 9PR’s musikanlæg. Det lyder jo godt, men skaber måske en lige lovligt festivalspræget stemning i 9PR’s fine showroom, hvorfor vi endnu engang har måttet vende tilbage til Adele, der må siges at have musikmæssig monopol hos 9PR. Men Phoenix drengene er da hver at kigge lidt på!Rock it!Anne ser..Hele kanal 4’s sendeflade, Jersey Shore og diverse ‘chick flicks’ som fx Mean girls.... Man skal da have lov til at smide den gode stil når man sætter sig foran tv-skærmen!Regina George når hun er bedst!Annes yndlings internationale designer er...Isabel Marant fordi hendes kollektioner er anvendelige og skiller sig ud på samme tid! Isabel Marant, 2012 Annes yndlingssted i København... .. er Kaffeplantagen på Sankt Hans Torv. "Nu har jeg jo ikke boet i København så længe, men alligevel er jeg blevet utrolig glad for Nørrebro, der kan byde på alt fra hyggelige kafféer til multietniske butikker. Jeg kan rigtig godt lide, at man har mulighed for at tage forskellige steder hen, også når det kommer til nattelivet, alt efter hvilket humør man er i."Kaffeplantagen på Sankt Hans Torv (foto fra Kaffeplantagens hjemmeside)Nørrebrogade (foto G. Gislason)Tak for denne gang allesammen - håber I kunne lide det! Let us know!Hilsen Anne & 9PR