Modeuge hos 9PR

I de seneste uger er det gået stærkt herinde på 9PR, naturligvis fordi vi har haft travlt med at gøre klar til modeugen, der lige er gået i gang! Vi glæder os helt vildt til modeshows, gode events, sommerfugle i maven og selvfølgelig til fest og champagne! Vi har dog hver især begivenheder, som vi i særdeleshed ser frem til! Læs med her...Line har i disse dage travlt med at få alle brikker til at falde på plads til Sands modeshow, der løber af staben d. 3. februar klokken 19.00 i Rådhushallen. Uden at afsløre for meget kan Line forsikre at showet bliver stort, vildt og selvfølgelig meget, meget stilfuldt. Hos 9PR håber vi på at se mere af Sands rene, skandinaviske design - naturligvis i en lækker indpakning.

 Line med (de mange) gæstelister - næste år kommer alle på first row!
Sands lækre kampagnebilleder
Nina står for Gestuz modeshow, der også holdes d. 3. februar, dog klokken 14.00. Så Nina får rigtig, rigtig travlt på showdagen, men glæder sig selvfølgelig helt vildt!Nina og Charlie planlægger Gestuz' modeshowDet er ikke kun 9PR, der er spændte på Gestuz’ første modeshow, men også de forskellige medier, der interesserer sig for show-debutten. Sidste uge var MS Berlingske forbi 9PR for at lave et interview med Gestuz’ ejer, Sanne, og designeren Arina. Læs interviewet i MS Berlingske hvor Sanne og Arina fortæller om tankerne bag show-debutten.Sanne fortæller..Arina under interviewetGestuz-artiklen i MS BerlingskeSe også Sanne fra Gestuz på Go' morgen Danmark, hvor hun i morges fortalte om hvordan det er at holde show for første gang: http://go.tv2.dk/morgentv/id-47871322.htmlAnne glæder sig helt vildt til fotoudstillingen, Northern Women in Chanel, som 9PR har inviteret til i aften på Designmusseet. Peter Farago og Ingela Klemetz viser deres billeder af kendte, nordiske kvinder, naturligvis iklædt Chanel.
 Freja Beha i Chanel

Ginta Lapina i Chanel.... Og Anne, der tjekker Feminas mandeguide ud!Nouha & Alina glæder sig først og fremmest til deres første modeuge. Alina skal være seater til både Gestuz og Sand showet mens Nouha skal fotografere. Bare alt går som det skal! Indtil videre har ugen dog allerede budt på masser af alt det sjove: Sangerinderne Karen og Szhirley har begge været forbi 9PR for at låne tøj og i går har Simon, der styler på Gestuz-showet, haft modeller til fitting. Vi elsker når der er run på!Nouha og AlinaSzhirley prøver tøj i vores showroomSzhirley prøver en Gestuz læderjakke mens Line giver gode råd. Hiyaaa!Stylingen af Gestuz showet begynder. Simon (i midten), der styler showet og Gestuz chefdesigner Arina (til højre) skal finde ud af hvilke modeller der skal bære de forskellige styles.Modellerne venter i 9PR's sofa til det er deres turTøjet passer!Smukke Frederikke skal gå show fra GestuzMange glade, spændte og travle hilsner til jer alle fra 9PR!

9PR