Bread & Butter

Sidste uge var Lina og Nina en tur i skønne Berlin for at se nærmere på den innovative, internationale modemesse, Bread & Butter. Her får I en reportage med highlights fra de spændenden dage, der var fuld af lækkert tøj, overraskelser, søde mennesker og endda sightseeing!Kandis-Johnny er gravid og Fetterlein deltager i Luksusfælden. Underholdning til turen!Vi orkede ingenting da vi kom ned på hotellet. Bortset fra rødvin selvfølgelig! Hvad er det der stikker ud fra Ninas mund?Tysk og tiltrængt morgenmad!Turen gik den første dag til Premium, der svarer til det danske Gallery. Her fandt vi en masse spændende mærker og selvfølgelig også nogle af vores egne!Nina forsøger at finde Premium. (Se baggrund!)Nina med Nadine fra Billi Bi, der udstillede de fedeste nye styles! Yndlings! Ankelstøvler med slangeskind. Herrelooket!Nina og Kim fra Storm and Marie!.. Der nu laver undertøj! Ocean-nuancer og lækkert print. We like!Ninas yndlings-item!Lines yndlings-item. Hold varmen med stil!På Premium fandt vi også vores skønne mærke, Gannis, stand. Vi elsker det typiske Ganni-look ovenfor!Nyt og innovativt design fra Ganni i bronze og rosa. Efter en lang dag på Premium var det på høje tid at få oplevet en smule af Berlins charme. Line havde fået anbefalinger fra sin veninde om de skønneste spots i Berlin og ramte plet med restauranten Spindler und Klatt:Alt starter godt med et glas vin!NinaEn helt normal aften på restaurant Spindler und Klatt. Med akrobat som akkompagnement! København skal vist til at komme i stødet..Drinks med IC Companies og Johanna fra Baum und PhergartenEndelig kom vi over til modemessen, Bread & Butter! Messen var kæmpestor og fuld af inspiration!Så mange mennesker!Line føler sig meget lilleSpændende denim-stand!Jay-z's tøjmærke, Rocawear, var også med på messe - inklusiv medarbejderne i blåt, der lejlighedsvis underholdte med breakdance! Så sejt!YAYYOgså Sand var på messen med den fedeste kollektion! Nina har i hvert faldt udtalt at hun vil have ALT derfra! Kollektionen indeholder elegante 50'er items som denne og tilmed rå læderjakker. Trods travlheden nåede vi lidt rundt og kigge i Berlin, der byder på masser af kitsch og undergrund!Nok verdens mest kitschy fitness center, McFit!Graffiti!Fra Amagertorv til Berliner-trappeopgang!Hygge med Samsøe-drengene!Trods en lang gåtur i regnvejr fandt vi Berlin-muren. Det var skam det værd!Efter en lang dag æder Line med øjnene!Tak fordi I læste med!Hilsen 9PR