Alene på kontoret

I denne uge er Anne og jeg (Nouha) alene på 9PR, da Line og Nina er taget et smut til herlige Berlin for at kigge nærmere på modemessen, Bread & Butter.Selvom vi hygger os gevaldigt på kontoret har vi nok at se til. Bl.a. har vi fået ny high summer-kollektion fra Munthe plus Simonsen, der er så fin - fuld af lange kjoler med binding i nakken og masser af løse, hvide chiffonbluser - og kjoler. Kollektionen minder os om den danske sommers sommerhusture, som vi naturligvis allerede glæder os til!Sommeroutfits!...Og sommerhus. Vi ønsker os begge dele!Husk sommeren om vinteren!Desuden har vi fået til opgave at finde nogle lækre items til både Lene Nystrøm og Lina Rafn, der begge får travlt i løbet af modeugen. Da vi fik opgaven kom vi straks i tanker om vores rå mærke, Gestuz, der har kreeret massivis af rockede læderjakker, som Lene Nystrøm plejer at være vild med:Lene Nystrøm i rå læderjakke fra Gestuz i Go' aften DanmarkOgså Lina, der ofte ses i råt læder og stærke farver, får tilsendt et par items af Gestuz’ high summer-kollektion, der byder på stærke, smaragdgrønne toppe og kjoler:Nouha (poser) i 9PR's showroom med to lækre items fra Gestuz - den lange kjole og læderjakken. Wrauw! Lina Rafn i læder og masser af farver. Vi håber hun kan lide de items vi har sendt til hende..Altimens vi ser på high summer-kollektioner i København lader det til at vores kære kolleger nyder livet i Berlin. I morges modtog vi et par fine billeder af pigerne, der lader til at have fundet et sikkert sted perle og et par solstråler:Berlins (kaffe)perleKaffe og solstrålerIsær Nina lader til at have blod på tanden og har allerede kastet sig ud i det tyske, i hvert fald i den mail hun sendte til Anne i morges:“Hallo, es ist Nina bitte... Det går godt med det tyske hvis du skulle være i tvivl!”Ja.. Mod er altid en god ting!Hør mere om Line og Ninas Berlin-tur senere på ugen.Hilsner fra Anne og Nouha