En dag hos 9PR

Lige for tiden løber vi stærkt herinde på 9PR! Dagligdagen er fuld af møder, events, udlån og selvfølgelig planlægning af Gestuz’ kommende modeshow, som vi glæder os helt vildt til. Forleden fik vi samtlige items ind der skal bruges til showet og de er intet mindre end fantastiske! Nu skal vi bare finde ud af hvordan de skal styles..Simon stylerSimon stylerDesuden fik vi et besøg af det danske band, Blackout Babies, der skal hjælpe stemningen  lidt på vej til showetLæs mere om deres besøg hos 9PR på pigernes egen hjemmeside her.Anne, vores showroommanager, har (heldigvis) også haft travlt med en masse udlån. Hun fik bl.a. en bestilling på et udlån, der skulle være i Marnis ånd. Hmm.. Hvordan var det lige deres nye kollektion så ud?Nårh ja, den nye kollektion er fuld af mønstre, striber og blomster, der gerne kombineres - altsammen i en blanding af skarpe og matte farver. Vi finder det frem fra vores bøjler!

 Koncentration ved showroom computeren
Glade stylister på besøg
Dagens outfit - Line
Nina i Ganni og Zara
Travle hilsner fra 9PR