GOSH blogger-event

GOSH havde i samarbejde med 9PR arrangeret bloggerevent på hovedkontoret i Lynge. Formålet var at introducere nye produkter samt at gøre opmærksom på GOSHs gode kvalitet, deres altid skønne farver og evne til at følge tidens hotteste trends - og så at det hele er til budgetvenlige priser :-)Der var god stemning da bloggerne mødtes tirsdag morgen og kørte samlet i taxa ud til GOSHSmoothies og lækker sund mad!Der var rundvisning på fabrikken. Et af lokalerne er bygget til at opbevare beholdere/flasker under tryk. I tilfælde af brænd, vil bygningens tag springe af for at undgå eksplosion - ret 007 agtigt ;-)GOSHs allerførste make-up linje fra 1980'erne i GOSH's museum.Efterårets nyheder blev afprøvet og fotograferet.Bloggerne afprøver glimmer neglelakker som kommer ud til jul.Der påføres en klar lak på neglene, som herefter dyppes i glimmerbøtterne.Voila! Glimtende bloggernegle!Trine fra Trines WardrobeGOSHs makeupartist Sidsel Marie Bøgh gav bloggerne en makeover. Her er det Fiona fra SpotdingMie fra We Wonder9PRs egen LineTrine fra Trines WardrobeEmily fra Emily Salomon9PR takker alle for en rigtig smuk dag!

9PR