Nye praktikanter

Hos 9PR har vi desværre sagt på gensyn til Anne og Sabine, men har i dag fået to nye søde praktikanter, Anne-Sophie og Mikala. Med nye kollektioner og pressedage i kikkerten er vi meget taknemmelige for fire ekstra hjælpende hænder ;-)

Anne-Sophie og MikalaMikala starter på Markedsføringsøkonom uddannelsen på Niels Brock til februar, og for at lære lidt om branchen har hun valgt at tage i praktik inden. Heldigvis for os, blev det her hos 9PR :-) Når Mikala er færdig med at læse til Markedsføringsøkonom, drømmer om at komme ind på Kaospilot uddannelsen i Århus, da hun synes projektorienteret arbejde er utroligt spændende.

Mikalas fovoritmærke her hos 9PR er Ganni, hun kan godt lide den simple stil mærket kører. Og som hun selv siger, kan man nemt dresse Gannis styles både op og ned. De kan med andre ord bruges til enhver lejlighed!

Mikala er specielt vild med denne lækre bordeauxfarvede nederdel.

Til hverdag ville hun style den med en casual t-shirt og et par flade sko, til fest derimod ville hun style den med et par høje sko, en festlig top og en lækker læderjakke.Vi er vilde med det! ;-)

Anne-Sophie læser Interkulturel markedskommunikation på CBS og drømmer om at komme til at arbejde med PR inden for modebranchen, når hun engang er færdig, så man må sige at hun er havnet det rigtige sted!

Anne-Sophie er vild med designeren Julie Brandt. Hun stiftede første gang bekendtskab til mærket, da hun i maj måned med online magasinet Jeg elsker mode, som hun i øvrigt skriver indlæg for en gang om ugen, var til pressedag hos 9PR.

Da Anne-Sophie så dette outfit var hun solgt! Hun er vild med den måde Julie Brandt formår at designe feminine styles, som alligevel har kant og en snært af maskulinitet.Vi kunne ikke være mere enige! :-)

Vi ser frem til nogle hektiske, men stensikkert super sjove måneder med de søde piger! :-)