9PR elsker design med budskab

Den nyudsprungne designer, Julie Brandt, har gjort et stort indtryk på os hos 9PR. Pressen og resten af mode - og livsstilsbranchen har ligeledes bidt mærke i hendes designtalent og ikke mindst hendes evne til at give forbrugeren mere med hjem end blot et stykke tøj. Julies design er nemlig baseret på personlige værdier og historier fra hendes eget liv. Hør hvorfor AW 12 kollektionen er baseret på venskab....Som mange sikkert er klar over har Julie Brandt gået igennem et svært efterår. Det lader dog til at hun har formået omsætte sin modgang til noget positivt som vi alle kan få glæde af - både i vores tøjskab og personligt i vores hverdag.Hver eneste style i AW 12 kollektionen er nemlig opkaldt efter Julies veninder og venner, er alle har hjulpet hende igennem en svær tid. På Julies hjemmeside kan man læse teksten: “Friendship isn’t a big thing - it’s a million little things”  om kollektionen, der desuden har fået navnet, With a little help from my friends. Billeder fra Julie Brandts AW12 kampagne9PR pigerne har fundet deres ynglingsstyles fra Julie BrandtAlina vil gerne have boucléjakken med hjemLækker efterårsjakkeJulies design er enkelt og elegant med de fineste detaljerOg hvem ville vi allerhelst se i Julie Brandts design? Altså hvis vi helt selv kunne vælge? Garance Doré. Den dygtige fotograf og blogger har en moden, bevidst, selvsikker og elegant stil som passer Julies design perfekt! Følg Garance Doré på hendes blog her.Se Julie Brandt kollektion på vores billedbank, 9PR Direct.

9PR