Hvad skal vi med NYC? Showroompigerne overtager kontoret...

Endnu engang har vi showroompiger en alene-uge på kontoret, denne gang fordi vores kære chefer er i New York! Selvom vi bestemt ikke ville have noget imod at tage en gåtur igennem Greenwich Village eller slå et smut forbi Barneys er det nu også meget sjovt at styre butikken herhjemme!For Barneys er da ikke noget særligt... ...I forhold til vores max lækre showroom! Bordeaux top fra Tiger of Sweden, t-shirt fra Topshop, grøn nederned fra Ganni, sko fra Billi Bi og lang nederdel fra Stella Nova!.. Og vi vil da allerhelst have en kaffe fra Joe and the Juice, der pepper onsdagens grå farvepalet op med lidt pink... Hvad skal DK med Starbucks? Tsss... .. og New York street style...Når vi har Anne!Så mens Line og Nina napper en cupcake i en af Magnolias Bakeries.... beholder vi begge ben på jorden og hapser en banan og en Somersby!Så tøser... Selvom I render rundt med Jay z og Alicia Keys i ørerne glæder vi os til at overraske jer og jeres jetlack onsdag morgen med Malk de Koijn og snorlige bøjler i showroomet!Til alle jer andre... Kom endelig forbi hos os til en Somersby eller en drink imens vi har herredømmet!Love og god karma fra showroompigerne!

9PR