Bloggerevent for Gestuz - kollektionsfremvisning AW 12

I går afholdt vi (endnu) et event - denne gang for københavns skønne bloggere, der trods forrige uges travle pressedage kom forbi vores showroom og blev præsenteret for Gestuz' AW12 kollektion. Det var chefdesigneren, Arina, og ejeren Sanne, der fortalte om visionerne og inspirationen til AW12 kollektionen, som smukt beskrives her:

"The collection has softness and lightness in gently disoriented shapes. The collection is at tribute to the merging of the digital futur and the organic past. The inspiration has its roots in the indea f melting monochrime and geometric lines tigethe with softness and as in Mark Rothko's paintings."

 

 Kunstneren, Mark Rothko, med et af sine værker.. Bløde linjer og monokrom farvebrug

Chefdesigner, Arina, fortæller

Bloggerne lytter. Vores showroom er pludseligt fuld af farver!

Blogger Pernille Teisbæk finder fede items

Fiona fra Spotding prøver...

Celine Albert og Arina

I lækker frynsejakke - fra Trines Wardrobe

Tak fordi I ville komme!

Se mere på www.gestuz.com

og

www.facebook.com/gestuz