Dansk Fashion Award 2012

Igår var vi til Dansk Fashion Award sammen med den danske modebranche. Lene Nystrøm gjorde det virkelig godt som værtinde og havde de mest fantastiske outfits på. Stemningen og lokalet hvor vi spiste på Glyptoteket er så smukke, så det var virkelig en sjov og underholdende aften!9PR sponsorerede kategorien Årets danske modefotograf, og det var ret vildt at se vores logo oppe på stormskærmen! Jubiiii :-)Det er helt surrealistisk og dejligt og skønt og fedt at være med til sådan en aften med 9PR - vi elsker det!!ImageLine i Storm & Marie kjole og Nina i Benedikte Utzon kjoleImageSmukke Karen i Storm & Marie showpieceImageKenny Aleksandr i fuld Sand suitImageLene Nystrøm optræderImage9PR logo på stormskærmen til kategorien Årets danske modefotograf!ImageImageImageDejlige Trine Kjær fra Trines Wardrobe iført lang Gestuz blondekjole (beklager kvaliteten på billedet, men vi kører Iphone....)ImageAnne Absalonsen, chefredaktør for IN, og LineImageMmmmm cupcakes!ImageAlle er glade for cupcakes! Line og Line fra Line & Jo (som vandt Årets Accessory brand - stort tillykke!!)ImageLine i en Elle sandwich med de smukke piger Mie og JohanneImageStylist Kimmie Hasner, som skød en serie til DANSK til selve middagen - fedt!ImageBenedikte Utzons kjoleImageStemningen efter middagenHa' en rigtig dejlig weekend! :-)