Pressedage Strike ll

... Og videre fra sidste oplæg - hermed endnu flere billeder fra vores helt fantastiske Pressedage! Som mange af jer sikkert ved var sidste uge travl, travl, travl hos 9PR pga. klargørelse til pressedage! Til gengæld kulminerede travlheden i en brag af en fest på Zen - tak til jer der var med!Se flere billeder af de nye kollektioner og de besøgende her...Christel Winther og Nina kigger lookbooks!Christels favorit item fra Black SecretPalle fra Alt for Damerne prøver Markberg-handsker. Super lækrePily Ottesen fra Børsen med sit favorite item fra Samsøe & SamsøeMarianne Chloé prøver tøj i selskab med My Ringsted - lækker Storm & Marie kappeStylist, My RingstedSå er arbejdsdagen slut! Charli er træt men glad:-)Smukke piger fra Woman (Clara og Charlotte) er tilgengæld helt klar på fest!9PR æææælsker Dothe fra Bazar:-)