Hyggelige og meget sjove Pressedage A/W12 - FREDAG eftermiddag

9PR har haft nogle fantastiske pressedage med masser af konstruktiv kritik og god og hyggelig stemning.Onsdag og torsdag havde vi one-on-ones med hvert medie 1 time ad gangen. Fredag havde vi åbent hus hvor freelancere, journalister og bloggere kiggede forbi.Der blev serveret lækre lakrids mandler og marcipan sommerfugle fra Summerbird, hjemmelavet daddel/mandel kakao kugler, masser af lækker frugt, Vitamin Well, kaffe, 1664 og Sommerby.Fredag havde vi DJ holdet Slick Fandango til at spille fra kl. 15 og en masse fra den danske presse endte med at blive hængende.Her billeder fra fredag eftermiddagmmmm....Lidt til en hver smag...ummm...lækker product placement!!Dejligt! Gabi er tilbage på stylist listen! Så kan det kun blive super lækkertRikke Charlotte fra GrenaaBuchard elsker Skjorten fra Stella NovaSmukke stylist Barbara Gaya i Gestuz jeans og Tiger of Sweden frakke - piiiiiiffft!Søde bloggere:-)Nina og stylist Linda Bostrøm er vist i fredagshumørTerese og Michael fra Cover.dk viser deres yndlings styles. Kappe fra Storm & Marie og denimjakke fra Samsøe & SamsøeSkønne Emilie fra bloggen Delance Fashion viser det skønne Munthe plus Simonssen strik frem som sin yndlings.Pily Morten Ottesen fra Børsen tjekkeralle styles igennem - hvor er alt det super duper dyre?? ;-)Smukke Christel Winther, Moderedaktør for Stella Magazine, elsker Black Secret - som os andre...Vores egen Nina i selskab med Laura fra bloggen Style JunkieCharlotte Mielko tjekker lækkerier ud til Luxuxy  AficionadosSøde Maria Kentorp, Moderedaktør på Børsen, med sit yndlings item fra Storm & MarieMarianne Chloé så skøn ud i sort fra top til tå og a propos tå så havde hun selvfølgelig sine fine Gestuz støvler på!Anne udfordrer Line - "naaa du ka sgu da ikke lave en ægte blogger-pose!"Selvfølgelig kan vi begge blogger-pose!Masse flere billeder to come:-)KH 9PR

9PR