Sommeren kommer tidligere hos 9PR!

Hos 9PR kommer sommeren lidt hurtigere end andre steder.. Nok mest fordi vores showroom allerede nu er prop fyldt med lækkert sommertøj, sandaler og hatte. Og med vores nye mærker, Won Hundred og Hugo Boss, er der nok tøj til en meget lang ønskeliste!Se mere på 9PR Direct...Sandaler fra AshKjole fra Black SecretKjole fra GanniGitte Soee øreringe til sommeraftener!Stylist Sofia Astby er forbi og låne sommertøj. Mange af 9PRs favoritblogs er allerede i fuld gang med sommerbillederne:Sommer i subwayen på bloggen, The GlamouraiVille sommersandaler fra bloggen, The Northern Light9PR's absolutte sommerhit bliver nok Lana Del Rey's, Born to Die, der allerede er blevet spillet en hel del... Hvis I har forslag til gode sommerhits til anlægget, så sig til![vimeo http://www.vimeo.com/33716408 w=400&h=225]LANA DEL REY - Born to die from Yoann Lemoine on Vimeo.Her er et par lækre inspirationsfotos til sommeren..Billederne er hentet fra vectroave.comNyd solen- 9PR

9PR