Besøg hos Julie Brandt

Så er der kun en måned til vi får A/W12 kollektionerne op på vores showroom.Hver sæson tager 9PR ud til alle kunderne, hvor vi ser på, hvordan sidste sæson er gået samt lægger strategi for næste sæson. Det er selvfølgelig til tider lidt nervepirrende, for selv om vi gør vores aller bedste for alle vores kunder, er det en svær tid for mange (stadig....) og allerbedst behøver ikke være godt nok.Der skal virkelig skrues højt op for kreativiteten og engagementet skal være 120% til stede hos alle så netop vores kunder får så mange visninger i magasiner, på hjemmesider og på blogs som overhoved muligt.I dag var vi ude hos Julie Brandt, som har startet sit helt eget tøjmærke af samme navn. Hun er så fantastisk positiv med masser af gå på mod, og er også meget realistisk omkring krisen, som bestemt stadig florerer.Heldigvis har butikkerne taget rigtig fint imod Julies første kollektion og vi glæder os helt vildt til at introducere denne for pressen den 26. og 27. april til Pressedagene:-)

Nina i hyggeligt selskab med Julie Brandt - hold fast hvor I matcher!

Lækkert kampagnebillede

Smukkeste boucle jakke i sølvgrå fra Julie Brandts A/W12 - den er på ønskelisten!Endnu en spændende og inspirerende dag hos en ny kunde - hvor heldige har vi lov at være!!!9PR xxx