Dagens casual outfits og detaljer...

Vi klæder os til tider meget forskelligt, men rammer alligevel tit sammen med de samme farver og styles....Idag har vi alle droppet de meget høje hæle og hoppet i dejligt afslappet og VARMT tøj...Elise har et casual men lækkert outfit på idag. Trøje - Cos, Sweat pants - Best Behavior, T-shirt - H&M, Mokkasiner - Minnetonka og 5 pastellakker fra EssieFine negle i forskellige farver er lige sagen når et outfit lige skal piftes en smule op!Nina elsker også pasteller som sagtens kan sættes sammen med de mørkere nuancer - især nu hvor vi endnu en gang har fået kulde og blæst udenfor. Sweatshirt fra Gina Tricot, Jeans fra Fiveunits lækker lyserød lak fra Gina TricotMmmmm... smukke farver sammen - man får lidt lyst til is:-)Line har ledt som en gal efter de helt rigtige lyseblå jeans og har endelig fundet disse fra Tiger of Sweden som hun sætter samen med skjorte fra Lovechild og støvletter fra Gestuz.Spidse støvler og sko er her for at blive i denne sæson og det kan vi faktisk ikke få nok af herinde!

9PR