9PR elsker Vs magazine, Drew Barrymore som fotograf og Gannis blondeundertøj..

Vs magazine, der altid imponerer med sine smukke og innovative fotoserier, tager denne gang Gannis blondeundertøj i brug.. En fryd for øjet!Lækre blonder fra Ganni under trenchcoat..Orange pumps fra Ganni i retrofeminin stilDen unge og talentfulde Shailene Woodley fra den oscarnominerede, "The Descendants", i Ganni trenchcoat! Fotoserien er skudt af selveste Drew Barrymore! 9PR elsker det dovne, melerede lys..Stilen ovenfor falder godt i tråd med Gannis drømmende kampagnevideo for foråret, 2012:[vimeo http://www.vimeo.com/35683631 w=400&h=225]Ganni Spring 2012 Video from Ganni on Vimeo.Også Sand er repræsenteret i billedserien med Elisabeth Olsen..Lots of dots! Kjolen er fra Sand.Vs er god til både billeder og kendisser.. Forsiden i denne omgang blev prydet af modellen, Rosie Huntington, der pynter nok så fint på billederne..Wrauw!9PR glæder sig til at se flere af vores mærker i Vs. Tjek desuden bladets lækre hjemmeside ud hvis du mangler inspiration og eye candy!

9PR