Min første dag hos 9PR og mit første møde med Stella

I går var en lang og spændende dag på 9PR og ovenikøbet var det min første dag som praktikant.Efter mange år med bøger, snøvlende professorer og havregrød til aftensmad har jeg for alvor kastet mig ud i arbejdslivet. (Dog stadig med havregrøden som primær forsyner.)Siden at jeg tog imod praktikpladsen i midten af december forventede jeg, at min dag ville fyldes med praktiske opgaver og en oplæring i kaffemaskinens anatomi. Men dagen bød på positive overraskelser: Et blogger event for Stella Nova og et spændende indblik i Stellas univers og tankerne bag. Mens 9PR snakkede fremtid med Stella og Co. sad jeg med min computer i baggrunden og sugede idéer og viden til mig. (Med store, runde øjne rettede mod samtalen lykkedes det mig sandsynligvis ikke at simulere at jeg ordnede praktiske opgaver på computeren)Klokken 17.00 kom hele 19 glade bloggere ind af døren hos 9PR. Endnu engang var vi heldige at kunne tilbyde Vitamin Wells og ikke mindst massevis af Guldkarameller, som Stella og hendes venner havde medbragt. For mig var karamellerne et stort hit, men endnu større var det at møde alle de bloggere, hvis daglige opdateringer jeg i lang tid har fulgt.Søde bloggere - øverst: Emilie fra Delancefashion og Celine fra Celine Albert, nederst: Oliver fra Wardrobe by Oliver AntonEfter bloggerne havde fået varmen og ikke mindst fået varmet snakketøjet introducerede chefdesigner, Trine Skoller, og marketingschef, Søren Nielsen, Stella Novas univers for 9PR og bloggerne.Idéen bag dette event var at give svar på spørgsmålet: Who the fuck is Stella? , som mange har spurgt Trine om i de foregående år.Derfor startede Trine ud med at fortælle om den eventyrlige og fiktive, Stella, der er inspirationskilden bag hendes kollektioner og hendes daglige arbejde.Da Stella ikke er nogen virkelig person besluttede Trine og hendes team at skabe Stellas univers og præsentere det for verden. I denne forbindelse har de lavet en video, der med dejlig musik og smukke billeder guider vores allesammens sanser ind i Stellas verden. 9PR og bloggerne var de første til at se resultatet, som skabte stor begejstring:[vimeo http://www.vimeo.com/33172902 w=400&h=225]whothefuckisstella from Stella Nova on Vimeo.Efter visningen fik bloggerne et kig på Stellas SS12 kollektion. Kollektionen henter inspiration fra Stellas legesyge verden, der er fuld af sommerfugle og biller.(På Stella Novas hjemmeside kan du læse Stellas brev om sommerfuglene og billernes OL, som hun er dommer ved): http://www.stella-nova.dk/theletter/Efter en spændende men lang dag vendte jeg hjemad, fuld af positive indtryk, men ikke mindst med en masse spørgsmål, som jeg håber at kunne få svar på i de næste 5-6 måneder: Synes alle virkelig at jeg er en “skat”, er seatingen til et modeshow ligesom at lave en bordplan og skal min garderobe igennem en forårsrengøring?Dog er det sikkert at jeg aldrig igen kommer til at spørge: Who the fuck is Stella?Hilsen Nouha