COTTONFIELDuniverse.com

Cottonfield afholdte torsdag den 8.12., åbningsarrangement i deres nye pop-up store, COTTONFIELDuniverse.com. Der var i butikken på Hyskenstræde 12, dømt julehygge, julegaveshopping og nogle hyggelige timer.

Julehygge i gården, med glögg, æbleskriver og blandet godt.

 

Vitamin Well sørgede for at holde væskebalance ved lige.

 Den nyligt åbnede butik, kører ud fra et anderledes koncept, end de vante flagship-stores, da den i større grad fungerer som inspirationsbutik. Dette er et koncept Cottonfield fremover vil bruge, i forhold til åbning af nye butikker, i både Danmark, Norge og Sverige.

Fede AW11 styles

Der snakkes og shoppes i alle ender af butikken

Hvis I ikke har været forbi butikken endnu, er der mulighed for det frem til minimum den 30.6., mandag-fredag mellem 11-18, og lørdage mellem 11-16. Der er dog også mulighed for, at shoppe uden for åbningstiderne, da der i butiksvinduet er placeret en række QR-koder. Ved at scanne disse, bliver man ledt direkte til Cottonfields webshop, hvor man har mulighed for, at købe den flotte A/W11 kollektion.

Butiksvinduet med QR-koder.

Vi kan her hos 9PR anbefale at stikke hovedet forbi, hvis man har mulighed for det - praktikanterne fik i hvert fald klaret en del af julegaveshoppingen.

9PR