Hvad vi har læst denne uge

Her hos 9PR, er vi glade for blogs. Rigtig glade. Derfor vil vi i denne uge, over flere omgange, bringe et udsnit af de blogs vi ynder at følge. Muligvis kender I dem i forvejen, og muligvis kan vi overraske jer. Under alle omstændigheder er alle bloggene et besøg værd, da de har styr på både skriveri og mode. Et klik på de respektive bannere, bringer jer hen til bloggen. Emily er en del af Bloggers Delight netværket, og blogger på inspirerende vis, om alt fra mad til mode.Jegelskermode er et online modeunivers, der foruden de forrygende bloggere, også byder på magasinet Jegelskermode. Der blogges om alt fra musik til livsstil, over shopping og streetstyle.Fierce og Fattig, tidligere på SU, nu med fuldtidsjob, skriver primært om mode, styling og personlig stil. Kia, forfatteren bag, er desuden projektleder i Bloggers DelightTrettenElleve bliver skrevet af Elisabeth, der med arbejde i modebranchen, har et ekstra indblik i tingene, når hun blogger om blandt andet mode og skøndhed. Katrine, som ligeledes er en del af Bloggers Delight, har hang til pænt tøj og flotte sko, hvilket kommer til udtryk på bloggen. Desuden sælger hun løbende ud af sin garderobe. Maria Rye skriver om hvad der rører sig, både indenfor designsamarbejder, modeevents og kombinerer dette med indlæg om streetstyle. Desuden blogger hun for MTVPå Passion for Fashion, endnu en blog fra Bloggers Delight netværket, bliver der skrevet om både genbrugsfund, highstreet shopping mikset med en smule interiør. Whynotblog skrives i et samarbejde mellem Mille og Camilla. De er begge passionerede omkring mode, og på bloggen kan man finde både deres egne outfits, og alt muligt andet, der relaterer sig til mode. God læsning,9PR

9PR